• USD  32,56
  • EURO  34,89
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.431,49
SON DAKİKA

Melo ve Telles İnter'i uçuruyor!

Melo ve Telles İnter'i uçuruyor!

24 Eylül 2015 08:40

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 5. haftasında lider Inter, Hellas Verona'yı, Galatasaray'dan transfer ettiği Felipe Melo'nun golüyle yendi. Melo'nun kafa vuruşuyla gelen golde korneri kullanan isim ise Alex Telles'ti.


Serie A'nın 5. haftasında 10 maçtan 9'u tamamladı. Lig lideri Inter evinde Hellas Verona'yı ağırladığı maçı, bu sezon transfer döneminin kapanmasına az bir süre kala Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Felipe Melo ile yıktı.
    
Inter, Melo'nun 56. dakikada golüyle maçı 1-0 kazanarak puanını 15'e çıkardı. Melo'nun kafayla gelen golünde korneri kullanan isim, Galatasaray'dan kiralık olarak transfer edilen Alex Telles'ti. Böylece ligde 5'te 5 yapan mavi-siyahlı takım, bütün maçlarını tek farklı skorlarla kazanmasıyla dikkati çekti.
    
ROMA'YA ŞOK YENİLGİ
Sezona, "şampiyonluk" parolasıyla giren takımlardan başkent ekibi Roma ise Cenova deplasmanında Sampdoria karşısında beklemediği bir yenilgi aldı.
     
Ev sahibi Sampdoria 50. dakikada Eder ile öne geçerken, Roma 69. dakikada Mohammed Salah ile beraberliği yakaladı. 85. dakikada konuk Roma'da Manolas'ın kendi kalesine attığı golle Sampdoria tekrar öne geçti ve karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Sarı-kırmızılı konuk takım, bu sonuçla bu sezonun ilk yenilgisini de aldı.

Salih Uçan 87'DE OYUNA GİRDİ     
Mücadelede Roma'nın geçen yıl Fenerbahçe'den kiraladığı orta saha oyuncusu Salih Uçan da 87. dakikada sarı-kırmızılı takımın golünü atan Salah'ın yerine oyuna dahil olarak, kalan dakikalarda görev aldı. Uçan, bu sezon ilk kez Serie A'daki bir maçta görev aldı.


     
JUVENTUS YİNE KAZANAMADI
Serie A'da son 4 yılın şampiyonu Juventus ise henüz taraftarına evinde galibiyet hediye edemedi. Siyah-beyazlı takım, lige bu sezon yükselen Frosinone ile yaptığı mücadeleyi son dakikalarda yediği golle kazanamadı.
     
Juventus, 50. dakikada Simone Zaza ile öne geçti ancak 90+2'de Leonardo Blanchard'ın golüne engel olamadı ve 1 puana razı oldu. Siyah-beyazlılar, şu ana kadar topladığı 5 puanla lig tablosunda 13. basamakta yer alıyor.
     
Ligde 5. hafta, bugün oynanacak Empoli-Atalanta maçıyla tamamlanacak.


Felipe Melo, italya, inter, alx telles, seri a
ÖNCEKİ Demirtaş: Bakanlığı kabul ettiler çünkü... SONRAKİ Liderlerden bayram namazı sonrası mesajlar