• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Merakla Beklenen Apple Watch Türkiye’de

Merakla Beklenen Apple Watch Türkiye’de

01 Ağustos 2015 11:55

Apple, Apple Watch’u nihayet Türkiye’de satışa sundu. 07.01’de Apple Watch’u Apple Store Online üzerinden piyasaya sunan Apple, saat 10.00 itibarıyla saati mağazalarda da kullanıcıların beğenisine sunulacak.


Her zevke ve ortama uygun kasa ve kayış seçenekleriyle birlikte gelen Apple Watch, tasarımı, fitness yetenekleri ve iletişim özellikleriyle dikkat çekiyor.
Merakla Beklenen Apple Watch Türkiye’de
Uzun zamandır Türkiye’de merakla beklenen Apple Watch’un 38 ve 42 mm olmak üzere iki farklı boyutu bulunuyor. Toplamda saat üç farklı modelde sunuluyor: Apple Watch, Apple Watch Sport ve Apple Watch Edition.

Bu modeller alüminyum (gri, gümüş), paslanmaz çelik (gri, siyah) ve altın (roze, sarı) olmak üzere toplamda 6 kaplama seçeneğiyle geliyor. Çoklu dokunma özelliğine destek veren dokunmatik ve ekran basınç kuvvetini algılyan Retina ekranlı saatlerden Apple Watch Sport Ion-X ile güçlendirilmiş camla kaplıyken, Apple Watch ve Apple Watch Edition safir ekranlarla kaplı.
Merakla Beklenen Apple Watch Türkiye’de
Elmastan sonra dünyanın en sert saydam maddesi olan safir kristal sayesinde Apple Watch ve Apple Watch Edition, çizilmelere ve darbelere karşı oldukça dayanıklı. Apple Watch’un Türkiye’deki satış fiyat aralıkları ise şöyle: Apple Watch Sport‘un fiyat aralığı 1.249 TL-1.399 TL, Apple Watch‘un fiyat aralığı 1.999 TL-3.899 TL, Apple Watch Edition‘ın fiyat aralığı 34.000 TL-56.000 TL.

LOG


haber, türkiye, apple, apple watch
ÖNCEKİ Dünyanın en güzel vajinası seçildi SONRAKİ Demirtaş: HDP'yi kapatmak için dosya hazırlanıyor