• USD  32,45
  • EURO  34,50
  • BORSA  9.576,65
  • ALTIN  2.474,05
SON DAKİKA

Meral Akşener'den Erdoğan'a: Bu kafayla gidin askere tez alırsın tezkere

Meral Akşener'den Erdoğan'a: Bu kafayla gidin askere tez alırsın tezkere

23 Haziran 2021 10:52

İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklama yapıyor.


Meral Akşener'in açıklamaları şöyle oldu:

Sözlerimin başında yerli aşıda 3. faz testlerinin başlamasından memnuniyet duyduğumu belirtiyorum. ,

Erdoğan'ı uyarmak istiyorum, yerli aşıyı algı operasyonlarına kurban etme. Böyle önemli bir sürecin baltalanmasına müsaade etme. Bilim Kurulu, bilim insanları süreci olduğu gibi yürütsün. Milletimiz yerli aşıyı bekliyor, bunu da algı operasyonuna kurban edersen altında kalırsın.

Boşnak düşmanı Dodic'in namına pul bastırma peşinde. Şu ilkesizliğe bakar mısınız. Yazıklar olsun size. Yazıklar olsun sizin zihniyetinize. İnsanlık suçunu unutanların insanlıkta yeri olamaz. O pullarda kullanılan mürekkep değil Müslüman kanıdır. 

Her şeyi iyi yaptıkları yalanını söylemeye devam ediyorlar. Nice yetenekli gençlerimiz iş bulamazken müdürlerine 11, danışmanlarına 5 maaş vermeye devam ediyorlar. Memleketin akarsularına HES projeleri ile çökmüş yandaşlarına tıkır tıkır para akıtmaya devam ediyorlar.

Tank Paleti peşkeş çektikleri gibi MKEK'i özelleştiriyorlar. Bu stratejik kurumu peşkeş maceralarına kurban ediyorlar. Dökmedik satmadık bir şey bırakmadılar. 

Utanmıyorlar. Çünkü milletimizin gerçekleri umurlarında değil. AK Parti ve ortakları için birinci öncelik Saray sefası. 

Cumhurbaşkanı olarak Erdoğan'ın öncelikli görevi Afganistan'daki havalimanın güvenliğini sağlamak değil milletin huzur ve refahını sağlamaktır. 

Sayın Erdoğan etrafındaki kabiliyetsiz boş maaşlı danışmanlarına söyle: 27 yıllık siyasi hayatımda başıma gelmeyen kalmadı. Sizinkiler vız gelir tırıs gider. Aldıkları maaşın karşılamalarını söyle. Seni rezil ediyor. Sen bize kulak ver zarar görmezsin. Danışmanlarınla bu kafayla gidin askere tez alırsın tezkere. 

AYRINTILAR GELİYOR...

 


ÖNCEKİ Deniz Zeyrek SBK'ya Neden Teşekkür Etti? SONRAKİ Fatih Altaylı'dan Olay Benzetme: B.k mu var bu otelde?