• USD  32,56
  • EURO  34,87
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.425,89
SON DAKİKA

Metrobüs yoldan çıktı yaralılar var

Metrobüs yoldan çıktı yaralılar var

23 Eylül 2016 10:03

İstanbul Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Kontrolden çıkıp yola giren metrobüs çift katlı bir halk otobüsüne çarptı, 3-4 aracı da altına aldı.


Kazayla ilgili korkunç iddialar var. İddiaya göre yolcu ve şoförler arasında tartışma çıktı. Şoförün kafasına şemsiyeyle vurulması üzerine araç kontrolden çıktı. Bir diğer iddia ise şoföre tekme atıldığına ilişkin...
 

Son dakika: Kadıköy'de bu sabah korkunç kaza... Avrupa Yakası'ndan gelen 34 TP 2406 plakalı metrobüs, Acıbadem durağında yoldan çıkıp, karşı yönden gelen çift katlı otobüsle çarpıştı. Metrobüs, çarptığı araçlardan 4'ünü de altına aldı.  Bir minibüsün de kazaya karıştığı belirtiliyor.

Olay yerinde çok sayıda yaralı olduğu belirtilirken ambulanslar bölgeye sevk edildi. İtfaiye ekipleri metrobüsün altında kalan araçları çıkarma çalışması başlattı. Can kaybı olup olmadığı konusunda henüz net bir bilgi yok. 

BİR KİŞİ YARALI OLARAK ÇIKARILDI

Saat 09.47 sularında metrobüs vinçle kaldırıldı. 10 kişinin yaralı olarak kurtalıp hastanelere götürüldüğü belirtiliyor. 

ŞEMSİYE VE TEKME İDDİASI

Kazanın nedeni henüz netleşmedi, resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak kazayla ilgili korkunç iddialar var. İHA muhabirinin görgü tanıklarına dayandırarak aktardığı bilgiye göre metrobüs şoförüyle yolcular arasında tartışma çıktı. Arbede sırasında şoförün kafasına şemsiyeyle vuruldu, metrobüs yoldan çıktı.

A Haber'de yer alan iddiaya göre ise metrobüs şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası yolcu şoföre tekme attı. Bu tekmenin ardından şoför direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride girdi. 


kadıköy, Metrobüs, yaralı, vinç, acıbadem
ÖNCEKİ Kilis'e roket düştü! Yaralılar var SONRAKİ Belçim Bilgin'den ayrılık açıklaması