• USD  32,32
  • EURO  35,10
  • BORSA  9.036,83
  • ALTIN  2.295,58
SON DAKİKA

Mezardan çığlık sesleri yükseldi

Mezardan çığlık sesleri yükseldi

26 Ağustos 2015 11:48

Latin Amerika ülkelerinden Honduras’ın batısındaki La Entrada kasabasında bir gün önce genç bir kadının gömüldüğü mezardan yardım çığlıkları gelmesini üzerine yakınları beton mezarı balyozlarla parçalayarak açtı.


Haberin Videosu İçin Tıklayın

 O anlar bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Primer Impacto televizyonunun haberine göre, 3 aylık hamile olan Neysi Perez adlı 16 yaşındaki bir genç kız gece yarısı evin dışındaki tuvalete giderken bilinmeyen bir nedenle hayatını kaybettikten sonra La Entrada Genel Mezarlığı’nda tabutuyla beraber beton bir mezara gömüldü.
 

BAĞIRTILAR VE YARIM SESLERİ DUYDU
 
Ertesi gün eşinin mezarını ziyarete gelen eşi Rudy Gonzales mezardan bağırtılar ve yardım çığlıkları duyunca akrabalarının yanına koştu. Neysi Peres’in akrabaları cesedin gelinlikle tabuta konulduğu beton mezarı balyozlarla kırarak açtıktan sonra tabutu dışarı çıkardı.

CAM TABUTU ELLERİYLE KIRMAYA ÇALIŞMIŞ


Bu arada tabutun kapağındaki cam bölmenin kırık olduğu ve Peres’in ellerinde kesikler bulunduğu görüldü. Akrabaları genç kadını içinde bulunduğu tabutla birlikte derhal San Pedro Sula Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak doktorlar genç kadında hiçbir hayat belirtisi bulunmadığını belirterek cesedin yeniden toprağa verilmek üzere geri gönderdi.
 
PANİK ATAK KRİZİNİ ÖLDÜ SANMIŞLAR!
 
Doktorlar Bayan Perez’in kalbinin gece yarısı geçirdiği panik atak nedeniyle durmuş olabileceğini ve bu nedenle yanlışlıkla ölü teşhisi konmuş olabileceğini belirtiyor.
 
İkinci bir teori ise, genç kadının katapleksi denilen ve hastanın, ani bir duygusal etkenle birdenbire düşmesine yol açan genel bir kas felci geçirmiş olmasının ve bu sırada ölü sanılmasının mümkün olduğunu söylüyor.


ÖNCEKİ İyi ki eşim olmuşsun Rafet'im! SONRAKİ Torununun cinsel organını yaktı