• USD  32,33
  • EURO  35,07
  • BORSA  9.001,99
  • ALTIN  2.298,84
SON DAKİKA

MHP'li Enginyurt: Burhan Kuzu ve bu kuzu gibilere acıyorum, nefret ediyorum

MHP'li Enginyurt: Burhan Kuzu ve bu kuzu gibilere acıyorum, nefret ediyorum

27 Ocak 2020 12:50

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu'ya tepki gösterdi ve "Burhan Kuzu ve bu kuzu gibilere acıyor ve nefret ediyorum" dedi.


MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, eski AK Parti İstanbul Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Üyesi Burhan Kuzu'nun "Sırf muhalefet yapmak için insanların acısı üzerinden siyaset yapanlar var. Bunun adı vicdansızlıktır. Allah'a havale ediyorum. 17 Ağustos depremi sonrası dönemin Ecevit hükümeti, depremzedeler için gelen yardım paralarıyla memur maaşlarını ödemişti. Unutmayalım" şeklindeki mesajına tepki gösterdi.

Enginyurt şunları kaydetti:

"Burhan Kuzu ve bu kuzu gibilere acıyor ve nefret ediyorum. 'Deprem paralarını MHP'nin ortak olduğu 57. hükümet maaş ödemede kullanmış' diyerek güya AK Parti'ye saldıranlara göğüs geriyor. Yazıklar olsun Kuzu, sana ve senin gibilere. Rahmetli Ecevit de, Devlet Bey de 1 kuruş haram yemedi."

Enginyurt, açıklamasında 1 kuruş maaş ödenmediğini, 10 bin konut yapıldığını ifade ederek “Memur maaşı ödendi diyen iftiracılar, iddianızı ispat edin, aksi halde müfterisiniz. 1999 yılıyla uğraşınca, Elazığ depremi aklandı mı?” diye sordu.


ak parti, mhp, cumhurbaşkanlığı, burhan kuzu, deprem, elazığ, nefret, cemal enginyurt
ÖNCEKİ AKP’li belediyenin borcu 1 yılda yüzde 500 artmış SONRAKİ Yurt dışındaki paraların otomatik bildirimi başladı