• USD  32,33
  • EURO  35,08
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.309,53
SON DAKİKA

MHP'li vekil Rasim Ozan'in peşini bırakmıyor

MHP'li vekil Rasim Ozan'in peşini bırakmıyor

22 Ağustos 2019 10:51

MHP'li Saffet Sancaklı Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekranlara dönmesine tepki gösterdi. Sancaklı Kütahyalı için “Ömür boyu peşindeyim” ifadelerini kullandı.


Boşnaklara yönelik sözleri nedeniyle tepkilerin hedefi olan Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara geri döndü. Kütahyalı'nın programa başlaması başta Boşnaklar olmak üzere pek çok kişinin tepkisine neden oldu.

Kütahyalı'nın ekranlara geri dönmesine bir tepki de aynı zamanda Boşnak olan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'dan geldi.

Kütahyalı’nın geri dönüşünün ardından açıklama yayınlayan MHP’li Saffet Sancaklı ise “Sırpların işlediği vahşi katliamların acı hatırasını hatırlatırcasına, Boşnak kardeşlerimize yaptığı hakaret, şeytana peşkeş çektiği ağzından dökülen pisliklerdir” ifadelerini kullandı.

“İnanın insan demekten utandığım bu adamı, bu millet hak etmediği için karşı çıkıyorum” diyen Sancaklı, “Cemaat devlete sızıyor, cemaat devleti ele geçiriyor diyen Ergenekonculara karşı cansiperane ve en etkili savaşan ben oldum hocam’ diyen bu adamın ekranlara taşınması 15 Temmuz şehitlerinin aziz hatırasına en büyük saygısızlıktır” ifadelerini kullandı.Kaynak: MHP'li vekilden Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki! 


rasim ozan kütahyalı, saffet sancaklı, boşnak, sırp
ÖNCEKİ Pakdemirli'den THK uçak krizine Vizontele"li açıklama SONRAKİ Yılmaz Özdil'den medyaya ciğerlerimiz yandı tepkisi!