• USD  32,52
  • EURO  34,57
  • BORSA  9.548,09
  • ALTIN  2.491,40
SON DAKİKA

Milli Gazete'den Nihat Özdemir'e: Nihat Abi Ol, Sayın Özdemir!

Milli Gazete'den Nihat Özdemir'e: Nihat Abi Ol, Sayın Özdemir!

19 Mart 2020 13:08

Milli Gazete yazarı Hamit Dizman, bugünkü köşesinde, koronavirüs nedeniyle Türkiye'de yaşanan durumu hatırlattı. Dizman, Süper Lig'in ertelenmesi için 'Nihat Abi Ol, Sayın Özdemir!' TFF Başkanı Nihat Özdemir'e seslendi.


Türkiye'de koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler üst düzeye çıkarılmışken Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Lig'in devam edeceği yönünde karar alması tepki çekmişti. TFF'nin söz konusu kararı spor camiasının yanı sıra vatandaşlar tarafından da eleştirilmişti.

Milli Gazete yazarı Hamit Dizman, bugünkü köşesinde, koronavirüs nedeniyle Türkiye'de yaşanan durumu hatırlattı. Hamit Dizman, "Hâl böyle iken, bu kadar vahim iken, Sağlık Bakanı Sayın Koca bizzat kendisi devamlı çıkarak açıklama yapıyorken, siz hangi gerekçe ile birilerine inat eder gibi, “Maçlar ertelenmeyecek. Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacak” diyebiliyorsunuz?" dedi.

Nihat Özdemir'in geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği basın toplantısında koronavirüse karşı önlem alındığını ve TFF Başkanvekili Servet Yardımcı'nın da UEFA ile gerçekleştirilen toplantıya telekonferansla katıldığını hatırlatan Dizman, "Tüm ligler ve hatta UEFA 2020 bile 2021 yazına ertelendi. Yani Süper Lig’in bir an evvel bitirilip finallere yetişme gibi bir durum da söz konusu değil. Öyle ise bu neyin inadıdır? Neyin hesabıdır?" dedi.

Sayın Özdemir, biliyorum ki yaptığınız konuşmalardan siz de rahatsızsınız. Biliyorum ki aklınız ve kalbiniz başka söylüyor. Gelin siz karanlıktaki sesi tekrar etmeyin futbolun Nihat abisi olarak konuşun. Bilim Kurulu’ndan önce, “Maçları erteledik. Çarşamba-Pazar oynar adaletli bir şekilde ligi bitiririz” diyebilirsiniz. Ya da Limak Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bey olarak o sesi dinler dalganıza bakarsınız!

 


türkiye, tff, futbol, süper lig, salgın, Milli Gazete, nihat özdemir, koronavirüs
ÖNCEKİ Bakan açıkladı,tatil uzayacak mı ? SONRAKİ Korona taksicileri de vurdu!