• USD  32,38
  • EURO  35,00
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.324,14
SON DAKİKA

Milli Piyango biletlerinin Yüzde 82'si tükendi

Milli Piyango biletlerinin Yüzde 82'si tükendi

21 Aralık 2015 14:35

Milli Piyango’nun büyük ikramiyesi olan 55 milyon TL’yi kazanmak isteyen vatandaşlar, Eminönü’ndeki Nimet Abla bilet satış gişesinde uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor. Yılbaşına sayılı günler kala biletlerin yüzde 82’si tükendi.


Milli Piyango İdaresi tarafından bu seneki yılbaşı ikramiyesi 55 milyon TL olarak belirlenmişti. Yılbaşına ve çekilişe sayılı günler kalan biletlerin yüzde 82’si tükenirken, vatandaşlar şanslı olduğunu düşündükleri Eminönü’ndeki Nimet Abla bilet satışı gişesinde uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor. Dakikalarca sıra bekleyen vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu.
Bilet almak için sırada bekleyen İsmail Yılmaz isimli vatandaş, yarım saattir sıra beklediğini ifade ederek, “Bilet aldım, eğer bana çıkarsa iki oğlum var, onları evlendireceğim. 2016 yılında da iki tane gelin bekliyorum” dedi.

“BİLET ÇIKARSA BİR DAHA EVLENECEĞİM”
Bilet alan vatandaşlardan evli ve 11 çocuk babası olan Yusuf Kara ise 2016 yılında ikramiye tutarsa bir daha evleneceğini söyleyerek, “Haram bu para ama bu para bana vurursa köşeyi dönerim. Para eğer bana çıkarsa bir daha evleneceğim, bir ev daha alacağım” diye konuştu.
Ömründe ilk defa bilet aldığını söyleyen Yakup Çınar ise “Oğlumun şansına aldım. Bu defa bize çıkacağını inanıyorum. Para çıkarsa hepsini ilime yatırıp, bilim adamları yetiştireceğim” şeklinde konuştu.
Milli Piyango bileti almak istemediğini söyleyen Osman Sayar ise “Kuş kadar beynim var, onu da kaybetmek istemiyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan, bilet sırasında bekleyen bir palyaço ise renkli görüntüler oluşturdu.

“BİLETLERİN YÜZDE 82’Sİ TÜKENDİ”
Gişe görevlisi İsmail Şahin, biletlerin yüzde 82’sinin bittiğini söyleyerek, “Yoğun bir talep var her zaman olduğu gibi. Son güne kadar bilet satışlarımız devam edecek. Ancak büyük ihtimalle bilet satışı son güne kalmaz biter” dedi.


2016, milli piyango, yılbaşı, büyük ikramiye, milli piyango yılbaşı çekilişi
ÖNCEKİ Putin'in isyanı: Kimseyi inandıramıyorum! SONRAKİ Ufuk Uras'tan flaş Erdoğan iddiası