• USD  32,57
  • EURO  34,88
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.434,41
SON DAKİKA

Muharrem İnce CHP için çalışacak

Muharrem İnce CHP için çalışacak

04 Ekim 2018 12:06

CHP’nin 24 Haziran’da cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Mersin, Adana, Antalya gibi büyük kentlerde sandığın üyelerin önüne konulması durumunda CHP'nin ayağa kalkacağını söyledi.


 Ekonomik krizin varlığından söz eden İnce, "Faturalar ödenmeyecek. Kışın bitiminde ekonomi dip yapacak ve oylar CHP’ye akacak' düşüncesinin bir hayal olduğunu ve buna katılmadığını söyledi.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde davet gelsin ya da gelmesin CHP için çalışacağını belirten İnce, bu konuda bugüne kadar kendisiyle herhangi bir temas kurulmadığını söyledi. 

24 Haziran seçimlerinde CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce , yerel seçimler, MHP’nin af teklifi ve CHP’nin yerel seçim çalışmalarına ilişkin konuları değerlendirdi.

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın sorularını yanıtlayan İnce'nin açıklamaları şöyle:

"Sandığı koyalım parti ayağa kalkar"

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Mersin, Adana, Antalya’ya sandığı koyalım. Parti ayağa kalkar. İnanıyorum buna 89’da bunun örneği var. 259 bin kişi hata yapamaz. Oradan doğru sonuç çıkar. Şuna katılmıyorum: Ekonomik kriz var, şimdi faturalar ödenmeyecek. Kışın bitiminde ekonomi dip yapacak ve oylar CHP’ye akacak. Bu hayal.


chp, adana, ankara, muharrem ince
ÖNCEKİ Engin Altan Düzyatan'ı dolandırdılar SONRAKİ Seyahat ederek milyoner oldu