• USD  32,51
  • EURO  34,82
  • BORSA  9.536,17
  • ALTIN  2.490,05
SON DAKİKA

Muharrem İnce'den yeni çağrı!

Muharrem İnce'den yeni çağrı!

31 Mayıs 2020 11:15

Konuk olarak katıldığı televizyon kanalında konuşması kesilip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının verilmesi üzerine, canlı yayını terk eden CHP'li Muharrem İnce'den yeni açıklama geldi.


Haber Global TV'de canlı yayındaki konuşmasının kesilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'un Fethi programına bağlanılmasına tepki gösterip stüdyoyu terk eden Muharrem İnce'den yeni açıklama geldi.


MUHARREM İNCE'DEN ÇAĞRI

 
ADVERTISING
 

Sözcü Gazetesinin bugün manşetten yayımladığı habere göre İnce, Başak Kaya'ya açıklamalarda bulundu.

"Bana yapılan şuna benziyor. Seni akşam bize misafirliğe çağırıyorum, sonra da seni bırakıp karşı komşuya gidiyorum. Beni davet ediyorsan, beni bekletip Erdoğan'ı veremezsin." diyen İnce, sözü kesilen ya da bekletilen tüm konukların canlı yayını terk ederek tepkisini dile getirmesi yönünde çağrıda bulundu.

NE OLMUŞTU?

CHP'li Muharrem İnce, Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu "Neden" programının konuğu oldu. Kendisine yöneltilen ilk sorunun hemen ardından sözünün programın sunucusu Senem Toluay Ilgaz'ın sözünü kesip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'un Fethi için Ayasofya'daki konuşmasına bağlanacaklarını söylemesi üzerine İnce tepki gösterdi.

İnce, "Bizi böyle programlara çağırmayın bir dahakine. Bütün kanallar Erdoğan'ı gösteriyor. Sovyetler Birliği gibi bütün kanallar Erdoğan'ı gösterecek. Çok yanlış, korkmayın bu kadar Erdoğan'dan, canınızı sıkmayın" dedi.
 


chp, erdoğan, muharrem ince
ÖNCEKİ İmamoğlu’ndan Gezi Parkı mesajı SONRAKİ Rus turistler Türkiye'de tatil planlıyor