• USD  32,55
  • EURO  34,89
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.431,30
SON DAKİKA

Nejat İşler'den, Erzurum'daki Küpe Saldırısına Sert Tepki

Nejat İşler'den, Erzurum'daki Küpe Saldırısına Sert Tepki

28 Eylül 2022 09:42

Erzurum'da arkadaşıyla yürüyen 22 yaşındaki gencin, küpesiyle alay eden 2 kişi tarafından bıçaklanması sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu Nejat İşler ise yaşanan bıçaklı saldırıya Twitter'da yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.


Erzurum'un Yakutiye ilçesinde meydana gelen olayda, caddede arkadaşıyla yürüyen Mehmet G.'nin (22), yanına gelen 2 kişi, küpesiyle alay etti. Taraflar arasında bu nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüphelilerden biri, Mehmet G.’yi kalçasından bıçakladı, diğeri ise iki arkadaşa sopayla vurdu. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili, 2 şüpheli gözaltına alındı.

NEJAT İŞLER TEPKİ GÖSTERDİ

Oyuncu Nejat İşler de olay sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, yaşananlara tepki gösterdi.

 

Kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan İşler, "90'larda saçımız uzun olduğu için ve küpe taktığımız için hepimiz dayak yedik. Sağolsunlar, 'yerli ve milli' tv kanalları ecdadımızla ilgili diziler yaptılar. Meğer ecdadımız uzun saçlı ve küpeliymiş. Geçmiş olsun kardeşim" ifadelerini kullandı.


ÖNCEKİ Erdoğan'ın Ziyaret Edeceği Cemevi Yöneticisi: Atatürk, Hacı Bektaş Veli, Hz. Ali Kırmızı Çizgimizdir SONRAKİ ABD'de rüşvet soruşturması: Türkiye'nin de adı geçiyor