• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Norveç'teki skandal yüzünden askerlerimizi çekiyoruz

Norveç'teki skandal yüzünden askerlerimizi çekiyoruz

17 Kasım 2017 13:08

Erdoğan, "Norveç'te bir durum oldu. Düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar ve Atatürk'ün ismi bir tarafta da şahsımın ismi var...Biz bu askerimizi çekme kararı verdik. Böyle müttefiklik olmaz" diye konuştu.


Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. İl başkanlarına "Sakın dedikodulara, fiskoslara kulak asmayın" diyen Erdoğan, Norveç’teki NATO tatbikatında kendisinin ve Atatürk’ün düşman tablosu içinde gösterildiğini, bu nedenle de 40 askeri geri çektikldiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SGK ile ilgili sözlerine de yanıt veren ?Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle: Mesele memleket meselesi olduğunda, davanın geleceği olduğunda hemen hemen tüm arkadaşlarımız takdire şayan bir sadaketle hareket etmişlerdir.  Biz hasbi oldukça, samimi oldukça, çalıştıkça, ürettikçe milletimiz de bize sahip çıkmayı, desteklemeyi sürdürecektir. Bizi diğer partilerden ayıran en önemli özellik işte bu ruhtur. 

DEDİKODULARA KULAK ASMAYIN

Sakın ha, dedikodulara, sağda soldaki fiskoslara kulak asmayın. Biz işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz. Bizim ülkemizde yapacak çok işimiz var, alacağımız çok büyük mesafeler var. Allah'ın izni ile milletimizin bize olan sadakati de artacaktır. İnşallah 2019'da da bu çizgimize sıkı sıkıya sarılarak gireceğimiz tüm seçimlerden başarı ile çıkacağız. 


asker, Nato, tayyip erdoğan, sadakat, atatrk, norve
ÖNCEKİ Meral Akşener’den canlı yayında ittifak açıklaması SONRAKİ Skandal askerler ordudan atıldı