• USD  32,51
  • EURO  34,75
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.495,75
SON DAKİKA

O ceset Emir Şaşmaz'ın katil zanlısının mı?

O ceset Emir Şaşmaz'ın katil zanlısının mı?

17 Ağustos 2015 10:14

İşadamı Emir Cevdet Şaşmaz cinayetinin katil zanlısı S.Y.'nin annesi şok bir iddiada bulundu: Oğlum 6 aydır kayıp. Ceset ona ait olabilir


İşadamı Emir Cevdet Şaşmaz cinayetinin katil zanlısı olduğu iddia edilen 27 yaşındaki S.Y'nin annesi Nezahat Bayram konuştu.

Sabah'ın haberine göre Oğlundan aylardır haber alamadığını belirten Bayram, "4 yıldır Marmaris Park Otel'de çalışıyordu. Kimseye haber vermeden kredi kartlarını, nüfus cüzdanını bile yanına almadan masasına bir intihar notu bırakarak 26 Şubat'ta Kiev'e gitmiş. Oğlumdan haber alamayınca hemen polise gidip kayıp başvurusunda bulundum. Interpol'den Sarı Bülten'le arama kararı bile çıkarttım. Bir sonuç alamadım" diye konuştu. 
 
'20 BİN DOLAR İSTEMİŞLER' 

Oğlunun Kiev'e gittiğini öğrendikten sonra bir polis gibi çalışmaya başladığını söyleyen Bayram, "Sosyal medya hesaplarının şifrelerini kırarak son görüşmelerine baktım. En son Kiev'de bir arkadaşıyla görüştüğünü ve oğlumdan 20 bin dolar para istediğini gördüm. Bu arkadaşı aynı zamanda oğlumun çalıştığı otelin müdürünün yeğeni çıktı. Oğlum bu parayı toplayabilmek için motorunu ve evdeki bazı eşyalarını satmış. Oğlum gittikten sonra otel kasasında açık çıkmış. Suçu oğlumun üstüne yıktılar" dedi. Oğlunu bulmak için 30 Haziran'da Kiev'e gittiğini anlatan Bayram, "18 gün boyunca büyükelçiliğimiz ve Kiev polisi aracılığıyla oğlumu aradım. Öyle şeyler konuşuluyor ki aklım hayalim almıyor. Benim oğlum basit sıradan bir insandır. Onun iş adamlarıyla, pırlanta kaçakçılarıyla ne işi olur anlayamıyorum" dedi. 
 
'PASAPORTUNU KULLANDILAR' 

Oğlu S.Y hakkında sosyal medya üzerinden infaz kampanyası düzenlendiğini söyleyen Bayram şöyle konuştu: "Birileri çıkıp oğlumun pasaportunun fotoğrafını paylaşıyor. Sarı Bülten'le aranan biri nasıl olur da gidip elini kolunu sallayarak Kiev'e giriş çıkıp yapıp o pasaportla ev tutabiliyor. Bu insanların oğlumu öldürüp pasaportuyla iş yapmadığını nereden bileceğim. Ölüm tehditleri alıyoruz. Devletin bize sahip çıkmasını istiyorum" dedi. Bazı magazin sitelerinde Şaşmaz'ın adının karıştığı bir olaydan dolayı öldürülme korkusuyla bu senaryoyu oynandığı aslında yaşadığı iddia edildi. 
 
KİMSE TEŞHİS EDEMEDİ

Cevdet Emir Şaşmaz'ın ölüm haberini ilk olarak son dönemde bir Moda programında yarışmacı olarak adını duyuran şarkıcı Nazlı Hamarat, İnstagram hesabından duyurmuştu. Ondan bir gün sonra bu kez model-tasarımcı Vijdan Vatansever "Cevdet benim 1 yıllık sevgilimdi. Ellerim kelepçeliyken onu öldürdüler. O şerefsiz itin elinden alamadım" açıklamasını yapmıştı.

Nazlı Hamarat bu sözlere "O kız, eşimin kuryesiydi. Cinayeti o bile işlemiş olabilir" diyerek karşılık vermişti. Cenazenin Türkiye'ye getirilmesinin ardından bu kez Hamarat eşini teşhis edemediğini söylemişti. Yılan hikayesine dönen olayda Emir Şaşmaz'ın annesi de tıpkı gelini gibi o da cenazeyi teşhis edemediğini söylemişti.


haber, haberler, nazlı hamarat, emir şaşmaz, s.y., emir şaşmaz katili, cevdet şaşmaz
ÖNCEKİ PKK gizlice ABD ile mi görüşüyor? SONRAKİ Gazeteciden Zekeriya Öz'e tarihi kapak