• USD  32,52
  • EURO  34,80
  • BORSA  9.694,81
  • ALTIN  2.426,42
SON DAKİKA

O Türk teröristleri içeri sokmadı

O Türk teröristleri içeri sokmadı

18 Ağustos 2017 13:16

Restoran sahibi Ercan Can'ın yaralıları dükkanı aldıktan sonra kapıyı kapattığı, bu sayede teröristlerin içeri giremediği belirtiliyor.


İspanya'da dün minibüsle düzenlenen korkunç saldırıda 13 kişi hayatını kaybetti, 15'i ağır 100 kişi yaralandı. Silahlı saldırganların bir Türk restoranına da girdiği iddia edilmişti. İspanyol basınının bu iddiasının aksine ilerleyen saatlerde İspanyol polisi herhangi bir rehine durumu olmadığını açıkladı. 

Restoran sahibi Ercan Can olayın perde arkasını ve saldırı anında yaşadıklarını anlattı.

Can, saldırı anında yaklaşık 15 kişinin kendi restoranına sığındığını bu kişilerle beraber restoranda olduklarını ve beklediklerini söyledi.

Barcelona'nın ardından Cambrils kentinde ikinci saldırı girişimi: 5 şüpheli öldürüldü
Barselona'daki dehşet anlarını 24 TV'ye bağlanarak anlatan restoran sahibi Ercan Can, "Olayın olduğu yere yakın bir yerdeyiz. Minibüsün duvara çarpıp durduğunu görebiliyoruz. Biz burada yaşıyoruz yaklaşık 10-11 yıldır. Şu an minibüsün tam durakladığı yerin karşısında bulunuyoruz. Dışarda sadece polisler ve kaza yapan minibüs var. Burası Barcelona'nın en yoğun olduğu caddelerinden biri. Olay saat 16:30 gibi yaşandı" ifadeleriyle olayı anlattı.


Barcelona, terör, restoran, ercan can, cambrils
ÖNCEKİ O saldırının baş şüphelisi belli oldu SONRAKİ AB'den Türkiye için şok karar