• USD  32,60
  • EURO  34,82
  • BORSA  9.524,59
  • ALTIN  2.509,45
SON DAKİKA

Ofise dönüş 2021 sonunu bulabilir

Ofise dönüş 2021 sonunu bulabilir

26 Kasım 2020 12:34

Koronavirüs vakalarının artması ile birlikte birçok şirket evden çalışma sistemine geri döndü.


eOfis Kurucu Ortağı Özkan Kaliç, evden çalışmaya yönelik "Araştırmalar çalışanların yüzde 30’unun 2021 yılının sonuna kadar ofislerde yarı zamanlı çalışacaklarını gösteriyor. Ofislere tam anlamıyla dönüş 2021’in sonunu bulabilir" dedi. eOfis’in incelediği WF Poly Hybrid Working Raporu’na göre; çalışanların yüzde 30’unun 2021 yılının sonuna kadar tam zamanlı olarak ofislere dönmek istemediği sonucu ortaya çıkıyor. 

Pandemi ile birlikte başlayan uzaktan çalışma şeklinin kalıcı hale gelmesini beklediklerini söyleyen Kaliç, "Yakın gelecekte daha fazla şirket, uzaktan çalışma sistemine dahil olacak. Çalışanlar tarafından da sevilen hibrit çalışma sistemi çoğu sektör tarafından uygulanacaktır. Önümüzdeki dönemde işverenlerin yüzde 68'inin gelecekte daha geniş, daha esnek evden çalışma politikalarına geçiş yapacak. Şirketlere maliyet çalısından büyük kârlılık getiren hem uzaktan hem de ofisten çalışma imkânı getiren hibrit çalışma sistemi yakın geleceğin yıldızı olacağını öngörüyoruz." ifadelerini kullandı.


pandemi, e ofis
ÖNCEKİ Cumhuriyet yazarına göre Demirtaş ve Kavala bırakılacak SONRAKİ Binali Yldırım'ın kardeşi de patladı: Vicdanımı susturamıyorum