• USD  32,38
  • EURO  35,04
  • BORSA  9.140,07
  • ALTIN  2.326,58
SON DAKİKA

Öğrencilere İstanbulkart 50 lira oldu

 Öğrencilere İstanbulkart 50 lira oldu

18 Nisan 2019 09:33

Canlı yayında ilk icraatını da açıklayan İmamoğlu, "Öğrenciler için İstanbulkart'ın aylık 50 TL olacağını" duyurdu. İmamoğlu "Ne zaman?" sorusuna " Hemen, derhal" diye yanıt verdi.


İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle;

Mazbatayı alma ortamı biraz yoğundu. Daha sonra büyükşehir belediyesine geçtik. Büyük bir kitle toplandı. Hiç haber vermeden insanların akarak gelmesi. Saraçhane'de her kesimden insan vardı. O insanların sevgisini hissediyorsunuz. Dün akşam Efes maçı için söz vermiştik. Söz verdiysek gideceğiz dedim. Gittik çok da güzel bir maç izledik. Rakibimizi yendik.


'KIZIM EVDE SİTEM ETTİ'

Eve geçtik annem babam geldi kızım sitem etti. "Oğlum burada iki çocuğum evde" demiştim. "Çocuklarım adına söz veriyorum" demiştim. Eve girdim kızım hemen "bir oğlunuz yanınızda iki çocuğunuz evde değil mi?" dedi. Hemen bir sitem.

 
'GÖZYAŞLARIYLA KARŞILAŞTILAR'

Annem çok duygulu tabi çok duygulandılar. Onların maneviyatı beni çok koruyor ona inanıyorum. Gözyaşlarıyla karşıladılar. Dün meydanda da söyledim Allah'ım beni aileme mahcup etme. Dolayısıyla insanın anne babasına ailesine mahcup olmaması bu çok değerli. ki bu asil görevi asil bir şekilde yapabilesiniz. En çok ailemi ihmal ediyorum . Bir anne oğlunun dizinin dibinde olmasını ister.


Hukuk üstündür insanlığın nefesidir bence. hukuk olmadan insan nefes alamaz. Adaletin bittiği yerde insanın nefes alamaması gibi. Sokaktaki sokak hayvanından tutun da doğaya karşı insanların birbirine karşı diyaloglarına karşı... Hukuk çok derin bir mesele.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşüp konuşmak için ne engelimiz var? Biz millet için bir ilişkiden bahsediyoruz. Bu ülkenin bu şehrin geleceği için işbirliğinden bahsediyoruz. "Bir bir kişinin bile elini sıkmam" deme hakkına sahip değilim. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, Bakanı kim olursa olsun görüşmek işbirliği yapmak için benim bir engelim yok önümde. Cumhurbaşkanının beni tebrik etmesinden onur duyarım.

Ayrıntılar geliyor...


 

 
 

 
 
 



cumhurbaşkanı, istanbulkart, ekrem imamoğlu
ÖNCEKİ Orhan Gencebay yoğun bakımda SONRAKİ Bölgelere göre okul tatili geliyor