• USD  32,60
  • EURO  34,80
  • BORSA  9.483,71
  • ALTIN  2.495,58
SON DAKİKA

Okey masasından nikah masasına!

Okey masasından nikah masasına!

04 Mayıs 2020 14:28

Hürriyet gazetesi yazarı Onur Baştürk, oyuncu Serenay Sarıkaya ve komedyen Cem Yılmaz’ın evleneceği iddialarına ilişkin, “Okey masasından nikâh masasına gidiliyorsa o ilişki sağlamdır. Evlilik yakındır, karpuzları hazırlayın! “ diye yazdı.


Baştürk, “Okey masaları sıkıntının masalarıdır aynı zamanda.Masaya oturanlar arasındaki gizli çatışmalar oyun sırasında açığa çıkar. Sürekli yenmek isteyen hırslıyla, yenilene yardım etmek isteyen 'Büyüklük bende kalsın'cılar arasında gidip gelen bin türlü gerilimli haller... Neyse ki yeni nesil bir Serenay fotoğrafıyla bilinçaltına kazımış oldu okey masasını, bu da bir şey…” görüşünü savundu.

OKEY MASASINDAN NİKAH MASASINA

Baştürk, “Okey masasından nikâh masasına gidiliyorsa o ilişki sağlamdır. Gerilimler atlatılmış, gerçekten de hastalıkta sağlıkta, can sıkıntısında ve karpuz kabuğunda her türlü karşılıklı ruh hali kabullenilmiştir. Okey masası öyle bir ikili ilişki terapisi gibi de görülebilir pekala.O nedenle başa dönüyor ve iddiaları doğruluyorum: Evlilik yakındır, karpuzları hazırlayın!” ifadesini kullandı.

Yazının devamı için TIKLAYIN


serenay sarıkaya, cem yılmaz, okey
ÖNCEKİ Şimdi de askıda fatura kampanyası başlatıldı SONRAKİ Kılıçdaroğlu fotoğrafı o gencin hayatını değiştirdi