• USD  32,33
  • EURO  35,03
  • BORSA  8.976,14
  • ALTIN  2.284,14
SON DAKİKA

Orangutandan hamile kadına sürpriz öpücük

Orangutandan hamile kadına sürpriz öpücük

28 Temmuz 2015 16:31

Rajang ismindeki bu orangutanın, hayvanat bahçesine gelen hamile bir ziyaretçiye verdiği sürpriz öpücük de onlardan bir tanesi.


Haberin Videosu İçin Tıklayın

Hayvanat bahçeleri insanoğlunun bencilliğinin en büyük resimlerinden biri olarak varlıklarını dünyanın her yerinde sürdürüyor maalesef. Hayvanların özgürlüklerinin, doğal ortamlarında yaşama haklarının hiçe sayıldığı bu yerlerin varlıklarını asla tasvip etmediğimizden, öncelikle tatlı Rajang’ın bir an önce özgürlüğüne kavuşabilmesini ve hayatını bu zekası ve sevecenliğiyle, doğada özgürce yaşayabilmesini dilediğimizi belirtelim.

Olay 13 Temmuz’da gerçekleşmiş. YouTube’a yüklediği videodan adının Jay Clarke olduğunu öğrendiğimiz adamın açıklamasına göre, sevgilisiyle Colchester Hayvanat Bahçesine giden adam, Rajang ismindeki orangutanın sevgilisinin göbeğine olan ilgisini an an kayıt altına almış.

37 haftalık hamile olan sevgilisi karnını cama yaklaştırdığı o an tüm dikkatiyle inceleyen Rajang’ın daha sonra kadının karnına kondurduğu minik öpücükse hayvanların hislerinin ne kadar kuvvetli olabileceğiyle ilgili bir fikir verir nitelikte.

Clarke ise videonun altına şu not düşmüş; ‘Ben ve 37 haftalık hamile sevgilim 13 Temmuz 2015 ’te Colchester Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret ettik. Partnerimin karnına gösterdiği ilgi inanılmazdı; zaten bir süre sonra da camın ardından onun karnına bir öpücük kondurdu. Denemek için ben de karnımı cama yasladım ama Rajang bana kötü kötü baktı; ardından elimi cama koydum ama elimi de itti. Sevgilim karnını tekrar cama yasladığında ise Rajang yine aynı şeyi yaptı; onun karnına bir öpücük daha kondurdu. Sahiden çok özel bir hayvan, yaptığı içimize işledi.’


orangutan, hamile kadın, öpücük, sevimli, hayvanat bahçes
ÖNCEKİ Fransız parkında bikini dayağı SONRAKİ Beşir Atalay'dan çözüm süreci şartı