• USD  32,37
  • EURO  34,98
  • BORSA  9.084,50
  • ALTIN  2.325,82
SON DAKİKA

Öykü Arin'e Haluk Levent'ten moral ziyareti

Öykü Arin'e Haluk Levent'ten moral ziyareti

02 Haziran 2019 20:12

Öykü Arin (4) için annesi Eylem Şen Yazıcı'dan yarı uyumlu ilik tutmayınca baba Çağdaş Yazıcı'dan yarı uyumlu nakil işlemi başlatıldı. Yazıcı Ailesi'ni, ilik nakli öncesinde sanatçı Haluk Levent ziyaret etti.


Geçen yıl İzmir’de lösemi teşhisi koyulan Öykü Arin’in tedavisi, Medical Park Antalya Hastanesi’nde sürdürülüyor.


Eylem Şen ve Çağdaş Yazıcı çifti, kızlarının sağlığına kavuşması için ‘Öykü Arin’e Umut Ol, Donör Ol’ kampanyası başlattı. Binlerce kişi, minik Öykü Arin için bağışta bulundu ancak yüzde 100 uyumlu donör bulunamadı. Bu zorlu süreçte doktorlar, Öykü Arin’in organlarının zarar görmemesi için anne Eylem Şen Yazıcı’dan yarı uyumlu nakil kararı aldı. 

Bunun üzerine 11 Nisan’da nakil süreci başlatılırken, 18 Nisan’da ise anne Eylem Şen Yazıcı’dan 2 saat süren işlemle kök hücre alındı ve Öykü Arin için uygun hale getirilip nakledildi. Doktorları, 27 Mayıs’ta yaptıkları testlerde, Öykü Arin’e nakledilen iliğin tutmadığını, yeniden nakil sürecinin başladığını açıkladı.

 
BABADAN NAKİL BUGÜN YAPILACAK

Öykü Arin’e yüzde 100 uyumlu kök hücre bulunamadığı için baba Çağdaş Yazıcı’dan yarı uyumlu nakil kararı alındı. Çağdaş Yazıcı’dan hücre toplama işleminin ilki dün gerçekleştirildi. Yazıcı’dan bugün de hücre toplama yapılacak. Toplanan hücrelerin bugün Öykü Arin’e nakledilmesi bekleniyor. Naklin ardından 10 gün boyunca süreç takip edilecek.


antalya, haluk levent, ilik, nakil, öykü arin
ÖNCEKİ ABD vizesinde yeni uygulama! SONRAKİ Faruk Bildirici Pedofili ile müstehcenlik farkına dikkat çekti