• USD  32,56
  • EURO  34,99
  • BORSA  9.762,11
  • ALTIN  2.432,30
SON DAKİKA

Özgecan'ın katili cezaevinde öldürüldü

Özgecan'ın katili cezaevinde öldürüldü

11 Nisan 2016 17:51

Özgecan Aslan'ı vahşice öldürdükleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken kaldıkları cezaevinde vuruldu.


Mersin’in Tarsus İlçesi’nde bindiği minibüste tecavüz edilmek istenirken hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan’ın katili şoför 27 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken ile suç ortağı babası 51 yaşındaki Necmettin Altındöken, cezaevinde silahlı saldırı sonucu yaralandı. Yaralanan baba ile oğlu ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Suphi Altındöken hastanede öldü. Babası Necmettin Altındöken’in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

SUPHİ ALTINDÖKEN GÖĞSÜNDEN VURULDU
Cinayet sanığı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmittin Altındöken, konuldukları yüksek güvenlikli Adana F Tipi Kapalı Cezaevi’nde bugün saat 15.00 sıralarında saldırıya uğradı. Silah sesleri duyulurken ağır yaralanan baba ile oğlu ayrı ambulanslarla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kalbine yakın bir noktaya kurşun isabet eden Ahmet Suphi Altındöken hemen ameliyata alındı. Babası Necmettin Altındöken’in de 2 kurşunla vurulduğu öğrenildi. Ameliyata alınan yaralılardan Ahmet Suphi Altındöken'in öldüğü açıklandı. Baba Necmettin Altındöken'in karın boşluğu ve kalçasından ateşli silahla yaralandığını belirtiliyor.

6.35 MİLİMETRELİK SİLAHLA VURULMUŞ
 Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan saldırı sonrası Adana E Tipi Kapalı Cezaevi’ne giderek inceleme yaptı. Olayda kullanılan tabancanın 6.35 milimetre çapında olduğu belirlenirken, saldırının nasıl gerçekleştiği araştırılıyor.

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ
Alınan bilgiye göre, Adana Kürkçüler Cezaevinde kalan Ahmet Suphi ve babası Necmettin Altındöken'in silahla yaralanmasıyla ilgili olayın aydınlatılması amacıyla adli ve idari soruşturma başlatıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın talimatıyla bir adalet müfettişi, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğünce de 2 kontrolör görevlendirildi.      

MAHKUMLAR SORGULANDI
Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro ekiplerinin, olaya adı karışan mahkum veya mahkumları sorguladığı öğrenildi.

AYNI KOĞUŞTA KALIYORLARMIŞ
Bugün silahlı saldırıya uğrayan baba ve oğlunun cezaevinde aynı koğuşta kaldıkları kaydedildi.      


bekir bozdağ, koğuş, cezaevi, özgecan arslan, ahmet suphi altındöken
ÖNCEKİ En zengin yazarlar listesi açıklandı! SONRAKİ Hiçbirşey kızımı geri getirmez