• USD  32,32
  • EURO  35,10
  • BORSA  9.036,83
  • ALTIN  2.295,58
SON DAKİKA

Özgecan'ın katiline ölümden beter muamele

Özgecan'ın katiline ölümden beter muamele

12 Nisan 2016 11:25

Eski eşi "Ne ölüsü ne dirisi beni alakadar eder" derken, amcası ise "Cenazeye sahip çıkmayız. Onlar artık akrabamız değil" dedi.


Mersin’in Tarsus İlçesi’nde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan’ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, cezaevinde silahlı saldırıya uğradı. Baba Altındöken saldırıdan yaralı kurtulurken Ahmet Suphi Altındöken ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Suphi Altındöken’in cenazesi ise krize neden oldu. Eski eşi “Ne ölüsü ne dirisi beni alakadar eder” derken, amcası ise “Cenazeye sahip çıkmayız. Onlar artık akrabamız değil” dedi.

Altındöken’in cenazesi ise krize neden oldu. Cesedin otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldüğünde oradaki görevlilerin “elimiz kirlenir” diyerek araçtan indirmek istemediği ortaya çıktı. Daha sonra amirleri tarafından görevlendiren iki kişinin ise cesedi ‘zoraki’ taşıdığı öğrenildi.

“CENAZEYE SAHİP ÇIKMAYIZ”
Amca Behzat Altındöken ise “Cenazeye sahip çıkmayız. Onlar artık akrabamız değil” dedi.
Katilin eski eşi ve 5 yaşındaki oğlunun annesi Neslihan’ın  ise “Ne ölüsü ne derisi beni alakadar eder” dediği öğrenildi.

Özgecan’ın katili Ahmet Suphi Altındöken’in cenazesi, yakınları tarafından Tarsus’ta gece defnedilmek istendi. Adana’daki belediyelerin kendilerine “Gece cenaze aracımız yok. Ancak sabah 08.00′de araç verebiliriz”  dediklerini iddia eden Altındöken’in yakınları, özel bir cenaze aracı kiraladı. Özel cenaze aracına konulan Altındöken’in cenazesinin Mersin’in Tarsus götürüldü. Tarsus Merkez Kabristanı’na gelen cenaze, Tarsus Belediye Meclisi’nin gece cenaze defnini yasaklayan bir kararı nedeniyle gömülemedi.

KİMSESİZLER MEZARLIĞINA GÖMÜLECEK
Güvenlik gerekçesiyle cenaze definini gündüz saatlerinde yapmak istemeyen Altındöken’in yakınları, Tarsus’ta kimsezsizler mezarlığının bulunmaması nedeniyle aynı araçla cenazeyi tekrar Adana’ya getirdi. Adana Devlet Hastanesi Morgu’na teslim edilen cenazenin bugün mesai saatlerinde kimsesizler mezarlığına gömüleceği öğrenildi.


cenaze, mersin, özgecan, tarsus, suphi altındöken, behsat altındöken
ÖNCEKİ Bahçeli : MHP'yi paralele teslim etmeyiz SONRAKİ Kılıçdaroğlu'ndan çok tartışılacak sözler