• USD  32,57
  • EURO  34,99
  • BORSA  9.752,61
  • ALTIN  2.430,78
SON DAKİKA

Özgür Özel: Herkes maske takarken bunların maskesi düştü..

Özgür Özel: Herkes maske takarken bunların maskesi düştü..

21 Nisan 2020 16:33

CHP Grup Başkanvekili Özgür, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korona ile mücadele etmek yerine muhalefete muhalefet ettiğini belirtti. Özel, “Bu korona günlerinde herkes maske takarken, bunların maskesi düştü” dedi.


Semra Topçu'nun youtube yayınına katılan CHP Grupbaşkan vekili Özgür Özel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korona ile mücadele etmek yerine muhalefete muhalefet ettiğini belirtti.

Dünyada korona ile üç şekilde mücadele edildiğini belirten Özel şöyle dedi:  “Birincisi ve bütün dünyanın yaygın bir şekilde uyguladığı mücadele yöntemi karantina, ikincisi sürü bağışıklığı yöntemi, üçüncüsünü ise bu iktidar uydurdu; sınıf bağışıklığı sistemi…”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılında Meclis Başkanı Şentop’un “Cumhurbaşkanımız gelmiyor, liderler gelmesin” sözlerini değerlendiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Şentop’un hadsizlik ettiğini belirtti. Özgür Özel, MHP’nin AKP’ye koşulsuz desteğini de “İzahsız-bakansız iktidar ortağı” diye niteledi. Muhalefete yönelik eleştirilere de yanıt veren Özel,  af olarak nitelenen infaz düzenlemesi oylamasında muhalefetin 51 oyunun izahı olduğunu belirtti.

Korana sonrasında nasıl bir dünya öngördüğünü de anlatan Özgür Özel, TBMM’yi etkisizleştirmeye çalışan AKP’nin korona sonrasında silinip gideceğini, halktan yana siyasetin iktidar olacağını ve CHP’nin hedefinin halkla iktidar olduğunu belirtti. CHP’nin hedefi 2023’te, Cumhuriyet’in 100. yılı…


tbmm, özgür özel, semra topçu
ÖNCEKİ Erdoğan'dan flaş açıklama: Başardık... SONRAKİ Can kaybı 2 bin 259'a ulaştı