• USD  32,52
  • EURO  34,87
  • BORSA  9.645,02
  • ALTIN  2.430,05
SON DAKİKA

Öztürk Yılmaz: Normal bir seçim sürecinde değiliz

Öztürk Yılmaz: Normal bir seçim sürecinde değiliz

28 Mayıs 2018 18:09

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Ardahan’da yaptığı açıklamada hükümeti sert sözlerle eleştirdi.


Öztürk Yılmaz özetle şunları kaydetti:
‘’Bugün hükümetten hesap sorma günüdür bizler hesap sormaya geldik.Bu hükümet soygun hükümetidir.Türkiye’nin değerleri tamamen satıldı. Seka,Thy,Usaş,Sümer Holding,Tekel,Eti gümüş,bakır,krom madenleri,Tümosan,Tedaş ,Petkim İskendrum demirçelik,Tüpraş daha neler var neler.Bunların 2002 yılından beri satmadıkları bir şey kalmadı.Türkiye’nin içini boşalttılar.Sadece birikimlerimiz gitmedi.İzmir Kuşadası,Dikili,İskkenderun,Mersin, Zeytinburnu,Bandırma limanlarıda satıldı.

Şimdi hesap zamanı bu Türkiye’nin içini boşaltanlar, Türkiye’de istikrar olacak Türkiye büyüyecek gelişecek, herşey güzel olacak diye göreve geldiler.Meclisten yetkileri aldılar ve Türkiye’nin değerlerini sattılar.Eğer bu defada bir şey yapamaz birşey çıkaramazsak bu sefer Türkiye’nin geleceği karartacaklar

DEMOKRASİ ÇÖPE ATILDI

Toplumda demokrasi çöpe attılar.Bunlar yalancıdır,düzenbazdır,toplumu asağılamış insanlardır.Bunun hesabı 24 Haziran’da sorulacak. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce çok aktif ve dinamik bir seçim kampanyası yürütüyor.Kendisini buradan selamlıyoruz.Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’da bütün şehirleri geziyor.Hepimiz yurt sathına dağıldık.

NORMAL BİR SEÇİM SÜRECİNDE DEĞİLİZ

Bu seçim Türkiye’de diktatoryayla demokrasi arasında bir seçimdir. Türkiye’yi yıpratmak ile Türkiye’yi ayağa kaldırmak isteyenler arasında bir seçimdir. Bu seçim vicdanı olanlarla vicdanı kör olmuş olanlar arasındaki seçimdir.

Kibilerinden patlıyor ve insanları aşağılıyorlar.Sanki uzaydan gelmişler

İnsanların bütün haysiyetlerini ayaklar altına alan medyadan sokaktan elde etmiş oldukları güçle bütün insanları aşağılayan bu zihniyetin artık gitme zamanı geldi.


Kibirleri o kadar fazlaki kibirlerinden patlıyorlar.Televizyon ekranlarına çıktıklarında hep yüksekten konuşuyorlar.Hiç normal konuşma yok,herhangi tevazu yok, sanki uzaydan gelmişler. Milletin değerlerinden bahsediyorlar ama milleti aşağılıyorlar.

DIŞ POLİTİKAYI BİTİRDİLER

Dış politikanin içine ettiler bitirdiler.Dışişleri bakanı oraya buraya gidiyor hiç bir başarısı yok.Cumhurbaşkanı (dış politika) açıklıyor diyorki şunu yapacağız tam tersi oluyor.
Bakanları kurulu Türkiye'nin gerçeklerinden uzak
Sizlere daha da kötü bir şey diyeceğim. Bakanlar kurulu üyeleri Türkiye’nin gerçeklerinden maalesef haberdar değil .’’


türkiye, ardahan, öztürk yılmaz, dışışleri bakanı
ÖNCEKİ Fatih Portakal için Demirtaş başvurusu SONRAKİ 16 ilde eşzamanlı operasyon