• USD  32,54
  • EURO  34,92
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.439,65
SON DAKİKA

Paris Saint Germain taraftarları, Galatasaray taraftarına saldırdı!

Paris Saint Germain taraftarları, Galatasaray taraftarına saldırdı!

11 Aralık 2019 21:06

Paris Saint Germain taraftarları, Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik maç öncesinde Porte de Saint-Cloud'da toplanan Galatasaraylı taraftarlara saldırdı.


Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. maçında Fransız ekibi PSG ile karşı karşıya gelecek.Galatasaray, PSG'yi yener, Brügge'de Real Madrid maçında puan kaybederse Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek. Sarı-kırmızılı taraftarlar da bu kritik maçta takımlarını yalnız bırakmadı.

Fransız basını, PSG-Galatasaray maçı öncesinde yaklaşık 200 PSG taraftarının Paris'te Porte de Saint-Cloud'da toplanan Galatasaraylı taraftarlara saldırdığını son dakika haberi olarak okuyucularına duyurdu. Fransız polisi taraftarlara gaz bombasıyla müdahale etti.

GALATASARAYLILAR TEKBİR GETİRDİ

Fransız basınının paylaştığı videolarda Galatasaraylı taraftarların "Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber" diyerek tekbir getirdiği görülüyor.

Parc des Princes Stadı çevresinde toplanan Galatasaraylılar da polise meşalelerle saldırmış ve çöp bidonlarını devirmişti.


spor, galatasaray, Parc des Princes Stadı, Paris Saint Germain
ÖNCEKİ Jeoloji profesöründen çok kritik deprem uyarısı: 7.2'ye hazır olunmalı! SONRAKİ İşte Davutoğlu’na bu işten vazgeçsin diye giden 7 AKP’li