• USD  32,33
  • EURO  35,07
  • BORSA  9.058,61
  • ALTIN  2.298,31
SON DAKİKA

Parktaki evsiz kadına korkunç tuzak

Parktaki evsiz kadına korkunç tuzak

20 Ocak 2019 12:18

İstanbul Şişli'de bir parkta evsiz kadına uyuşturucu madde verilerek tecavüz edildi. Dehşete düşüren olay sonrası kıyafetleri yakılan kadının imdadına sağlık ekipleri yetişti.


İstanbul Şişli'de bir parkta uyuşturucu madde verilerek tecavüz edildiği iddia edilen evsiz kadının kıyafetleri yakıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, saat 08.45 sıralarında Şişli Abide-i Hürriyet Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre bir erkek, park içerisinde evsiz bir kadına uyuşturucu madde vererek tecavüz etti. Daha sonra kadına tecavüz eden erkek, kadının eşyalarını park içerisinde yakarak kayıplara karıştı. Sabah yürüyüş için parka gelen vatandaşlar baygın halde yatan kadını fark ederek polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.


SAĞLIK EKİPLERİ KADINI HASTANEYE KALDIRDI

Olay yerine gelen polis ekipleri kadının yakılan eşyalarının olduğu alana güvenlik şeridi çekerek inceleme yaparken, sağlık ekipleri ise baygın kadını ayıltmaya çalıştı. Sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kendine gelen kadın ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


polis, okmeydanı, uyuşturucu, park, evsiz
ÖNCEKİ Afrin kent merkezinde patlama SONRAKİ Suriyeliler hakkında açıklama yapan başkana soruşturma