• USD  32,33
  • EURO  35,08
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.308,19
SON DAKİKA

Polisler, Süleyman Soylu'ya yönelik asılan pankart için harekete geçti

Polisler, Süleyman Soylu'ya yönelik asılan pankart için harekete geçti

16 Eylül 2022 09:09

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Genel Merkezi'ne asılan 'Yerli ve milli Escobar' pankartının indirilmek istendiğini söyledi.


Zafer Partisi Genel Merkezi'ne İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik ifadeler içeren bir pankart asıldı. ''Yerli ve milli Escobar'' yazılan pankart, polis tarafından indirilmek istendi.

Parti yetkilileri ile polis arasında görüşme yapıldığı bildirilirken; Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

İL VE İLÇE BAŞKANLIKLARINA ÇAĞRI

"Zafer Partisi Genel Merkezi’ne asılan uyuşturucu İle mücadele afişini indirilmesi için Ankara polisi savcının sözlü ifadesi ile Genel Merkezi’mize geldi. Mahkeme kararı olmadan bu afiş İnmez. Mahkemenin hangi “devlet büyüğüne” atıfta bulunarak bu kararı alacağını merak ediyoruz'' diyen Özdağ, ''Zafer Partisi Genel Merkezi etrafında polis kardeşlerimiz konumlanıyor. Uyuşturucu İle mücadele pankartını SS’nin emri ile zor kullanarak, Anayasa’yı çiğneyerek indireceklermiş. Zafer Partisi il ve ilçe başkanlarımızdan yarın parti binalarına aynı pankartı asmalarını istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Özdağ ayrıca ''HDP Kongrelerinde PKK paçavralarını indiremeyenler, kalkmışlar Zafer Partisi Genel Merkezine asılı pankartı indirmeye çalışıyor. İndirtmeyeceğiz'' ifadelerine açıklamasında yer verdi. 


ÖNCEKİ Bakan Kurum'dan Şok Sözler: İzmir Şu An İşgal Altında SONRAKİ Erdoğan: Keşke Esed Özbekistan’a gelseydi, görüşürdüm