• USD  32,35
  • EURO  35,11
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.307,82
SON DAKİKA

Provokatör Fatih Tezcan'dan yeni tehditler

Provokatör Fatih Tezcan'dan yeni tehditler

13 Mayıs 2020 16:33

Provokatör Fatih Tezcan Habertürk yazarı Sevilay Yılman'ı tehdit etti!. Tecan bununla yetinmedi Yılman'ın ardından bu kez ilahiyatçı Cemil Kılıç'ı tehdit etti


Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ile Halk Arasında Korku ve Panik Yaratmak Amacıyla Tehdit" suçlarından hakkında soruşturulma başlatılan Fatih Tezcan'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

HaberTürk yazarı Sevilay Yılman, Fatih Tezcan'la ilgili atılan bir tweeti RT ettikten bir süre sonra Tezcan'ın arayarak 'akla ziyan bir üslup ile' kendisini tehdit ettiğini açıkladı.

Yılmaz, bugünkü köşe yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Twitter’daki hesabımdan kendisiyle ilgili yapılmış bir paylaşımı RT ettiğimden dolayı Fatih Tezcan aradı ve bu paylaşıma destek verdiğim için akla ziyan üslup ve ifadelerle tehditler savurdu!

Bilindiği gibi İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dün akşam soruşturma başlattı. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ile halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit suçlarından... Özel telefonumdan açık açık şahsımı tehdit ederek korkutmaya çalışan Tezcan ile ilgili bu bilgiyi de soruşturmayı başlatan yetkililerin dikkatine sunuyorum...

Birileri bu adama Türkiye Cumhuriyeti’nin bir hukuk devleti olduğunu, Muz Cumhuriyeti olmadığını lütfen öğretsin..."

İLAHİYATÇI CEMİL KILIÇ'A TEHDİT

Soruşturmanın açılmasının ardından Fatih Tezcan yeni bir tehditte bulundu.

İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç’ı hedef alan Fatih Tezcan, sosyal medyada şu tehdit mesajını yayımladı:  

“Seni yine canlı yayına çağırıyorum Neo-Münafık Cemil Kılıç. Ama bu kez Emevi’den kotarma ideolojini değil, bana ‘Türk ve İslâm düşmanı’ diye yazan ellerini çürütmek için... Umarım bir yerde görürüm de sana Müslüman bir Türk’e bu hakareti etmenin sonucunu öğretirim.”


sevilay yılman, fatih tezcan, cemil kılıç
ÖNCEKİ Medya Ombudsmanı Bildirici: Olimpos haberlerinde geç kalındı SONRAKİ Sokaklar hareketlendi, vaka sayısı arttı