• USD  32,36
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,42
SON DAKİKA

Rabia Naz'ın babasını şikayet eden belli oldu

Rabia Naz'ın babasını şikayet eden belli oldu

01 Mayıs 2019 11:05

Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan’ın akıl hastanesine yatırılması kararının, eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin şikayetleri sonucu alındığı ortaya çıktı.


Giresun'un eynesil ilçesinde 11 yaşında şüpheli ölümü aydınlatılmayan Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan’ın akıl hastanesine yatırılması kararının, eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin şikayetleri sonucu alındığı ortaya çıktı.

Giresun Sulh Ceza Mahkemesi, Eynesil’de evinin önünde şüpheli şekilde yaşamını yitiren 11 yaşındaki kızı Rabia Naz Vatan’ın ölümünü araştıran baba Şaban Vatan'ın akıl sağlığının yerinde olup olmadığını tespit edilmesini istemişti. Çok hızlı bir şekilde heyet raporu olmaksızın Şaban Vatan'ın akıl hastanesine yatırılması için rapor hazırlanmıştı.

Gazeteci Metin Cihan tarafından paylaşılan mahkeme karar tutanağında Şaban Vatan'ın akıl hastanesine yatırılması için eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin şikayetçi olduğu görülüyor.


giresun, nurettin canikli, eynesi, metin cihan
ÖNCEKİ Meclis'te sandalye dağılımı değişti! SONRAKİ Yılmaz Özdil'den Fatih Portakal'a müthiş öneri