• USD  32,37
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.149,69
  • ALTIN  2.325,31
SON DAKİKA

Sabah gazetesi, AKP’li belediyeyi CHPli gösterip, hizmet yok başlığı attı

Sabah gazetesi, AKP’li belediyeyi CHPli gösterip, hizmet yok başlığı attı

09 Aralık 2019 20:39

Hükümete yakın Sabah gazetesi bugün, CHP’ye ‘muhalefet’ yapmak isterken büyük bir yalana daha imza attı. Gazete, İzmir’de CHP’li Bayındır Belediyesi’nin, AKP’ye oy verdikleri için bir mahallenin yolunu asfaltlamadığını yazdı. Belediye AKP’li çıktı.


Hükümete yakın Sabah gazetesi bugün, CHP’ye ‘muhalefet’ yapmak isterken büyük bir yalana daha imza attı.  Gazete, İzmir’de CHP’li Bayındır Belediyesi’nin, AKP’ye oy verdikleri için bir mahallenin yolunu asfaltlamadığını yazdı. Belediye AKP’li çıktı.
Sabah gazetesi, “CHP’li Belediyeden skandal icraat, Ak Parti’ye oy verene asfalt yok” başlığıyla bir haber yayımladı. Haberde “İzmir’de CHP’li Bayındır Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerin yollarını asfaltlarken, Kızıloba Mahallesi’ni diğer mahalle ve ilçelere bağlayan yaklaşık 5 kilometrelik toprak yolu asfaltlaması. Kış gelmesiyle yolların çamur içinde kaldığını anlatan mahalleli, son iki seçimde Ak Parti’ye oy verdikleri için belediyenin kendilerine hizmet vermeyerek cezalandırdığını öne sürdü” ifadesi yer aldı.

YALANCILIKTA ÇIĞIR AÇTI

Sabah’taki haberde yer alan hatayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, twitter hesabından şu sözlerle açıkladı: “Sabah yalancılıkta çığır açtı! Yandaş Sabah gazetesi, AKP’ye ait olan Bayındır Belediyesi’ni CHP’li gibi gösterip ‘CHP’li belediyeden AKP’ye oy veren vatandaşlara hizmet yok’ diye haber yaptı. Allah yandaşın da zekisini versin! Yandaşlığı bile beceremiyorlar.”


chp, akp, tuncay özkan, sabah gazetesi
ÖNCEKİ Kimse 3 çocuk babası Ekrem İmamoğlu’na ‘Kanal İstanbul’u yapıyoruz’ diye dayatamaz SONRAKİ 15 Temmuz darbe girişimi davalarında 6 sanığın müebbet hapis cezasını onandı