• USD  32,54
  • EURO  34,90
  • BORSA  9.680,69
  • ALTIN  2.426,50
SON DAKİKA

Saffet Sancaklı Türkiye Gündemi'ne konuştu: Fatih Terim'in hatasını yapmazdım

Saffet Sancaklı Türkiye Gündemi'ne konuştu: Fatih Terim'in hatasını yapmazdım

01 Kasım 2017 07:49

TÜRKİYE GÜNDEMİ ÖZEL HABER- MHP Kocaeli milletvekili Saffet Sancaklı, Müşerref Seçkin'e konuştu: Futbolda teröre karşı alınan önlemlerin yetersiz olduğunu söyledi ve uyardı. Sancaklı bir dönem hocalığını yapan Fatih Terim'i de eleştirdi. "Ben olsam bu hataları yapmazdım " dedi.


Müşerref Seçkin / Turkiyegundemi.com

Saffet Sancaklı MHP milletvekili ve ünlü futbol adamı. İsmi etrafında bir dönem fırtınalar esti. Sadece üllkücü camianın sevdiği bir kişi değil. Hemen her partiden hayranı var..

Öyle ki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la katıldığı bir yurtdışı gezisinde onun sevgisine, ilgisine mazhar olmuştu. Bolca da MHP'den hükümete Gençlik ve Spor Bakanı alınacağı konuşulmuştu.

Yaşadığı talihsiz olayın da özel dünyasında kalmasını tercih ettim ve eleştirileceğimi bilsem de bu konuda soru sormadım. İYİ Parti konusunda soracağım sorulara vereceği cevapları tahmin ettiğimden, boşa satırları doldurmayayım dedim, Sordum elbette. Parti disiplinin dışına çıkmayan cevaplar verdi.

Sonuçta en az bildiğim bir konu olan futbol üzerine konuştuk. Yugoslavya göçmeni olan Saffet Sancaklı o ülkenin bölünmesinin en son futbol maçıyla olduğunu hatırlattı ve "futbol terörünü 5 bin polisle önleyemezsiniz" dedi. Sancaklı çok büyük bir tehlike kapıda diyerek  uyardı.

İŞTE SAFFET SANCAKLI'NIN AÇIKLAMALARI

Benim de çok kafama takılan Fatih Terim'i sordum. Tazminat için federasyonu mahkemeye vermesini nasıl buluyordu acaba.?

- Hukuken hakkı olanı istiyor. Etik mi derseniz... Bu hataları yapmamalıydı. Benim de hocalığımı yapmış çok değerli bir hocaydı. Böyle bir geçmişle Türk halkının gözünde kovulan bir kişi olmamalıydı. Ben onun yaptığı hataları yapmazdım..

Kaynak: Turkiyegundemi.com


mhp, terör, tazminat, Fatih Terim, saffet sancaklı, federasyon
ÖNCEKİ İstanbul açıklarında gemi kayboldu SONRAKİ Doktor intiharları gündemi sarstı