• USD  32,37
  • EURO  34,97
  • BORSA  9.071,88
  • ALTIN  2.326,06
SON DAKİKA

Sahte içki ölümleri araştırılıyor

Sahte içki ölümleri araştırılıyor

20 Ekim 2020 19:03

CHP'de, sahte içkiye bağlı ölümleri ve sahte içkinin boyutlarını araştırmak üzere kurulan heyet, Kırıkkale ve İzmir'de incelemelerde bulundu.


CHP Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, İstanbul, İzmir, Mersin, Aydın, Muğla, Kırıkkale, Trabzon, Tekirdağ, Zonguldak ve Kırklareli'nden gelen sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle ölüm haberlerinin ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla konuyu araştırmak üzere heyet kuruldu.

‘SAHTE İÇKİYE BAĞLI ÖLÜMLERİ' ARAŞTIRMA HEYETİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla ‘sahte içkiye bağlı ölümleri' araştırma heyeti kuruldu. Heyette CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç ve Mahir Polat, Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, İstanbul Milletvekili Ali Şeker, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer yer aldı.

SAHTE İÇKİ MAĞDURLARIYLA GÖRÜŞÜLDÜ  Sahte içkiye bağlı ölümleri ve sahte içkinin boyutlarını araştıran heyet, Türkiye'de ölümlerin yaşandığı şehirleri ziyaret etti. Heyet, sahte içki nedeniyle hayatını kaybedenlerin ailelerini ve kalıcı sağlık sorunu yaşayan kişileri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. RAPOR OLUŞTURULARAK KAMUOYUNA SUNULACAK Şu ana kadar Kırıkkale ve İzmir'de görüşmeler yapan heyet, önümüzdeki günlerde incelemelerini tamamlamasının ardından vatandaşları sahte içkiye iten nedenleri ve yaşanan mağduriyetleri rapor haline getirerek kamuoyuna sunacak.


chp, sahte, içki
ÖNCEKİ Melih Gökçek'ten kadın takipçisine skandal sözler SONRAKİ Ümit Özdağ: Bir yere gitmiyorum...