• USD  32,49
  • EURO  34,58
  • BORSA  9.556,54
  • ALTIN  2.481,35
SON DAKİKA

Sanal kumarda ünlü isimler

Sanal kumarda ünlü isimler

10 Eylül 2016 10:00

İstanbul’daki 6 ayda 100 milyon dolar kazanan İngiliz-Kıbrıs merkezli çete ‘Handikap’ operasyonuyla çökertilmişti. Bu operasyonlar, ünlü spor yorumcuları, sporcu eşleri ve işadamlarının çocuklarını da vuracak.


Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2007’den itibaren Türkiye’de çığ gibi büyüyen yasadışı sanal kumar sitelerini takibe aldı. İngiltere ve Kıbrıs merkezli olarak kurulan 6 ayrı sanal kumar ofisinde yıllık 1.5 milyar dolarlık işlem belirlendi.
“Handikap” sanal kumar soruşturmasında, spor dünyasının ünlü isimleri, eşleri ve ünlü bir işadamının oğlunun da çetenin içerisinde ve oynayanlar arasında bulunduğu belirlendi. Sanal kumar işletenlerden birinin de ünlü spor yorumcusu Tolga Alparslan olduğu saptandı.

Alparslan’ın uzun süredir Kıbrıs’ta yaşadığı öğrenildi. Kumar paralarının yatırıldığı ve toplandığı tüm hesap hareketleri BBDK’dan istendi. Gelecek rapor doğrultusunda, birçok ünlünün kumar bağlantılarının ortaya çıkarılacağı belirtiliyor. Polisin eldeki dijital verilerin incelenmesinin tamamlanmasının ardından “Handikap” operasyonunda 2. ve 3. dalga operasyonların başlatılacağı kaydedildi


spor, kumar, sanal, tolga alparslan, handikap
ÖNCEKİ İstanbul'da ulaşıma bayram indirimi SONRAKİ Pascal Nouma'ya şok..