• USD  32,37
  • EURO  34,99
  • BORSA  9.090,25
  • ALTIN  2.325,61
SON DAKİKA

Sapık babaya rekor ceza

Sapık babaya rekor ceza

05 Haziran 2018 22:45

Edirne'de, 2'si 15 yaşından küçük, 3 kızına cinsel istismarda bulunmakla suçlanan inşaat işçisi T.G. (48), tutuklu yargılandığı mahkemece, toplam 168 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.


Edirne’de inşaat işçisi T.G., boşandığı eşinden olan 8, 12 ve 15 yaşlarındaki kızlarına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 2016 yılı Ağustos ayında tutuklandı. Şüphelinin eski eşi S.Ö.’nün ihbarıyla başlatılan soruşturma kapsamında, kızlarına cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen T.G. ile kızlardan birine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla sonradan tutuklanan arkadaşı B.K. hakkında, Edirne 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

ı!Yaklaşık 1 yıl süren davanın karar duruşmasına tutuklu T.G. ve B.K. ile avukatlar katıldı. Edirne 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde son savunmalarını yapan sanık T.G., “Kimseyi satmadım, kimseye zorla bir şey yaptırmadım. Böyle bir suçla geldiğim için üzgünüm. Doğrular neyse söyledim, savunmamda her şeyi açıkladım. Cezam neyse razıyım” dedi.

Sanık B.K. ise “Ben zorla kimseyle ilişkiye girmedim. Para karşılığı da girmedim. Ben böyle bir şey olsa zaten açık açık söylerdim. Beni her çağırdıklarında gidiyordum, hatta bu baskı niteliğinde bile olabiliyordu. Benim çocuğa karşı cinsel dürtülerim yoktur, zorla kimseye de bir şey yapma ihtimalim yoktur” diye konuştu.


para, tecavüz, sapık, edirne, baba
ÖNCEKİ Ünlü modacı evinde intihar etti SONRAKİ Meral Akşener'den çarpıcı iddialar