• USD  32,35
  • EURO  35,11
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.305,40
SON DAKİKA

Sapık tacizciyi polis kıskıvrak yakaladı

Sapık tacizciyi polis kıskıvrak yakaladı

29 Nisan 2019 09:57

İstanbul Sultangazi’de işe gitmek için evinden çıkan 23 yaşındaki G.Y. ismindeki kadın yolda yürürken bir kişinin tacizine uğradı. Genç kadını takip edip, cinsel organını gösteren sapık F.A.İ., Bursa'da operasyonla yakalandı.


Habertürk’ten Nihat Uludağ’ın haberine göre, 24 Nisan Çarşamba günü İstanbul Sultangazi’de iğrenç bir cinsel taciz olayı yaşandı. Edinilen bilgilere göre 23 yaşındaki G.Y. ismindeki kadın işe giderken bir sapık kadını bir süre takip ettikten sonra cinsel organını göstererek taciz etti.

ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU

Tacize uğrayan ve olay anını cep telefonuyla kaydeden G.Y., polis merkezine giderek cinsel tacizci hakkında şikâyette bulundu. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bünyesinde zanlını yakalanması için özel bir ekip oluşturuldu. Zanlının F.A.İ. olduğu ve olaydan sonra Bursa'nın Yıldırım İlçesi'ne kaçtığı tespit edildi.

 TANINMAMAK İÇİN SAKALINI KESMİŞ

Düzenlenen operasyonda, tanınmamak için sakallarını keserek Bursa’daki amcasını evinde saklanan F.A.İ. gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden F.A.İ. çıkarıldığı Gaziosmanpaşa Adliyesi’nde tutuklandı.


taciz, sapık, Gaziosmanpaşa, cep telefonu
ÖNCEKİ İhracatta yeni dönem başlıyor SONRAKİ Almanya için ürküten rapor