• USD  32,36
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,56
SON DAKİKA

Saray'dan Ahmet Davutoğlu'na Konyalı göndermesi

Saray'dan Ahmet Davutoğlu'na Konyalı göndermesi

02 Eylül 2019 10:23

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, isim vermeden Ahmet Davutoğlu'na göndermede bulunarak, "Biz adamın nereli olduğuna değil, nerede durduğuna bakarız' dediler!" dedi.


Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'da gerçekleştirdiği mitingin ardından bir Tweet paylaştı.

Yeni parti kuracağı konuşulan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na gönderme yapan Altun, Konyalıların hep bir ağızdan, "Biz adamın nereli olduğuna değil, nerede durduğuna bakarız" dediklerini yazdı.


ALTUN'DAN DAVUTOĞLU'NA GÖNDERME
Twitter'dan Erdoğan'ın mitingine dair bir fotoğraf paylaşan Altun, "Konya güzeldi. Konyalılar güzeldi. Hep bir ağızdan 'Biz adamın nereli olduğuna değil, nerede durduğuna bakarız' dediler! Konya'nın Cumhurbaşkanımıza da, tüm Türkiye'ye de mesajı açık ve netti" diye yazdı.


BİR GÖNDERME DE ERDOĞAN'DAN GELMİŞTİ
Erdoğan dün Davutoğlu'nun memleketi de olan Konya'da Mevlana Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşmuştu. Erdoğan temaslarında, "Kağıt üzerinde üyemiz olup gönlünü bizden ayıran varsa onları ayıklamaktan çekinmeyiz" ifadelerini kullanmıştı.


davutoğlu, erdoğan, konya, mevlana, altun
ÖNCEKİ Türkiye ekonomisi yüzde 1,5 daraldı SONRAKİ Feyzioğlu: Türkiye Barolar Birliği hiçbir siyasi partinin muhalifi değildir