• USD  32,36
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,25
SON DAKİKA

Şaşırtıcı benzerlik olay yarattı

Şaşırtıcı benzerlik olay yarattı

06 Ekim 2017 16:03

Ünlü şarkıcı Zayn Malik'in One Direction zamanından bu yana sıkı takipçisi olan hayranları, Bizim Hikaye dizisinin oyuncusu Burak Deniz'i keşfetti ve ne olduysa ondan sonra oldu!


Şimdiye kadar pek çok ünlünün benzerlerini gördük. En çok da Selena Gomez ve Gigi Hadid’e ikizi kadar benzeyen isimler dikkat çekmiş, uzun süre ülkemizde de konuşulmuştu… Ama geçtiğimiz günlerde öyle bir isim ortaya çıktı ki, bırakın Türkiye’yi dünyanın konuştuğu kişi haline geldi. Oyuncu Burak Deniz, ünlü şarkıcı Zayn Malik’e benzetildi ve sosyal medyada trend topic oldu.


 
Olayların bu noktaya gelmesinde One Direction fanlarının payı büyük. Tesadüf eseri Burak Deniz’i farkeden Malik hayranları, hemen Twitter’da ikilinin benzer fotoğrafını paylaştı ve tabii bu paylaşımın etkisi büyük oldu.


 
Burak Deniz şu an dünyanın konuştuğu bir isim haline geldi. Daily Mail, The Sun gibi uluslararası gazetelerin internet sitelerinde de benzerliği gündeme getirilen Deniz, şu sıralar Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisiyle seyirci ile buluşuyor.


 
Sözcü Şık olarak okurlarımıza soruyoruz; Zayn Malik ve Burak Deniz gerçekten birbirine benziyor mu?

 


daily mail, selena gomez, burak deniz, one direction
ÖNCEKİ Ali Ağaoğlu'ndan olay Topbaş yorumu SONRAKİ Erhan Çelik'ten TRT'ye veda