• USD  32,51
  • EURO  34,93
  • BORSA  9.790,79
  • ALTIN  2.434,29
SON DAKİKA

Sedat Peker’in eski adamları konuşmaya başladı...

Sedat Peker’in eski adamları konuşmaya başladı...

06 Şubat 2020 01:02

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in eski adamları konuşmaya başladı. Cinayetler ortaya çıkıyor. Kritik noktalardan biri, “Travestiye evlenme teklif eden Cahit” cinayeti.


Gazete Red'in haberine göre;

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in bir süredir yurtdışına kaçtığı konuşuluyor. Karadağ’da kendine tezgah kuran “Caz Sedat” lakaplı Sedat Peker, Türkiye’de hakkında açılmış ve açılabilecek davaları kolluyor.

Sedat Peker’in “suç üstlenerek” hapishanede yatan iki adamının dilekçe vererek ifade değiştirmek istedikleri belirtiliyor. Ufuk Yapıcı cinayetinde suçu üstlenenlerin, “Sedat Peker azmettirdi, biz para karşılığı cinayeti üstlendik” diye ifade değişikliğine gittiği söyleniyor.

Ayrıca, Küçükyalı’da vurulan Hakan Özmen Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu. Bu dosya da Peker’i bekliyor.

Öte yandan, yurtdışına çıkan ve bir dönem Peker’in en yakınında bulunan Ahmet Kürkçü’nün açıklamaları Sedat Peker’in suç dosyasını ortaya koydu.

Ayrıca Cahit Çetin cinayetinin de Peker’in azmettirmesiyle gerçekleştiği öne sürülüyor.

Cahit Çetin, “Sedat Peker’in bir travestiye evlenme teklif eden adamı” olarak haberlere konu olmuştu. gazete.red’de de haberine yer verilmişti. Fakat konunun farklı olduğu, bir kumar meselesinden dolayı öldürüldüğü öne sürülüyor.

Cahit Çetin ve Peker’in avukatı Barbaros Aslan’ın bir dönem hayli samimi olduğu da iddialar arasında. Cahit Çetin cinayeti Peker’i bekleyen bir diğer dosya.

Sedat Peker hakkında bir dönem patlayan ve sonra üzeri örtülen tecavüz davasının da yeniden gündeme gelebileceği konuşuluyor.

Sedat Peker’in Balkanlar’da üniversite okuduğunu ifade eden açıklaması kimseye inandırıcı gelmiyor. Şimdi tartışılan, Sedat Peker’in “akıl hocası” olduğu söylenen ve aralarında akrabalık ilişkisi bulunan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın soruşturmaya dahil edilip edilmeyeceği…

Öldürülen Cahit Çetin ve Peker’in avukatı Barbaros Aslan


sedat peker, Balkanlar
ÖNCEKİ Van AFAD Müdürü Osman Uçar yaşadığı dehşeti anlattı SONRAKİ Efsane aktör hayatını kaybetti