• USD  32,38
  • EURO  35,05
  • BORSA  9.102,81
  • ALTIN  2.326,70
SON DAKİKA

Şehit cenazesinde CHP’li vekile yumruklu saldırı!

Şehit cenazesinde CHP’li vekile yumruklu saldırı!

04 Nisan 2016 18:15

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Edremit ilçesinde toprağa verilen şehit Uzman Çavuş Özcan Özdilli’nin cenazesinde yumruklu saldırıya uğradı.


CHP Milletvekili Mehmet Tüm, Nusaybin’de şehit olan Uzman Çavuş Aycan Özdilli için dün düzenlenen cenaze töreninde, yanına gelen bir vatandaşın saldırısına uğradı. Tüm’ün yanına yaklayan vatandaş, “Teröre destek veriyorsunuz, senin bu törende ne işin var” diyerek Tüm’e yumruk attı.

Yüzünden yaralanan Tüm, Balıkesir valisinin koruma polislerinin müdahalesi sonucu kurtarılırken, saldırgan kaçtı. Olayı anlatan Tüm, “Balıkesir’de iki şehit cenazemiz vardı.Merkez’deki cenazeye katıldım. Sonra da Erdemit’e gittim. Mezarlıktayken, bir kişi gelip yumruk attı. Koruma polisleri sayesinde linç edilmekten kurtarıldım. Çoktandır partimizi terörle yan yana göstermeye çalışan bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Milletvekili olarak can güvenliğimiz yoksa, vatandaş ne yapsın. Saldırgan daha sonra yakalanmış ama serbest bırakılmış. Bu saldırı, partimize, barışa, demokrasiye dönük bir saldırıdır” dedi.

hürriyet


chp, Şehit cenazesi, yumruklu saldırı, mehmet tüm, Çavuş Özcan Özdilli
ÖNCEKİ Hasta çocuğunu sağlık ocağına götürüyordu SONRAKİ Nusaybin'de biri Binbaşı 2 asker şehit