• USD  32,50
  • EURO  34,69
  • BORSA  9.693,46
  • ALTIN  2.499,53
SON DAKİKA

Şenol Güneş bombası

Şenol Güneş bombası

31 Temmuz 2017 16:34

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takım teknik direktörlüğü için Beşiktaş'ın başındaki Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirdi.


Fatih Terim’in görevinden ayrılmasının ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın başına yeni isim arayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile görüştü. Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında sözleşmesi devam eden Beşiktaş’a konsantre olduğunu ve Milli Takım teknik direktörlüğü gibi bir düşüncesinin şimdilik olmadığını söylemişti. Tecrübeli çalıştırıcı, iki yıldır siyah-beyazlı takımda çalıştığını ve iki yıl daha çalışmayı planladığını da sözlerine eklemişti.

Fatih Terim`den şok açıklama! `İstifa etmedim, görevime son verildi!`Fatih Terim, Milli Takım ile yollarının ayrılması sonrası ilk kez konuştu.İlgili Haberi Oku

Türkiye’nin Dünya Kupası’na katılmak için önünde bulunan kritik 4 maçlık süreç için gerçekleştirilen toplantı, Beşiktaş’ın Litvanya kampının hemen dönüşünde gerçekleşti.

Yıldırım Demirören Türk futbolunu böyle bitirdiSüper Lig'de tribünlerin doluluk oranı yüzde 30. Demirören ve ekibi, çözüm bulmayı değil koltuğunu korumayı tercih ediyor.İlgili Haberi Oku

Eğer anlaşma sağlanırsa Şenol Güneş hem Beşiktaş’ı hem de Milli Takım’ı çalıştıracak.

Şenol Güneş`ten Milli takım cevabı: Beşiktaş`ta mutluyumFatih Terim'in A Milli Takım'dan ayrılmasının ardından adı sıkça ay-yıldızlı ekiple gündeme gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, görevinin başında olduğunu ve siyah-beyazlı takımda mutlu olduğunu söyledi.İlgili Haberi Oku

DHA: ŞENOL GÜNEŞ HER AN AÇIKLANABİLİR

İki gün önce yaptığı basın toplantısında hem Milli Takım hem de Beşiktaş’ın başında olmasının mümkün olamayacağını açıklayan teknik direktör Şenol Güneş’in, sabah saatlerinde başkan Yıldırım Demirören ile yapmış olduğu görüşmede Ay-Yıldızlı takımı çalıştırmayı kabul ettiği ortaya çıktı. Konuyu daha önce Başkan Fikret Orman’a da açan Şenol Güneş’in bu durumuna Beşiktaş Başkanının, hem kendisine hem de Demirören’e, “İki takım çalıştırması doğru olmaz. Hoca gidecekse sadece Milli Takım’ın başında olmalı” diyerek yanıt verdiği öğrenildi.

Faik Gürses, Fatih Terim olayının perde arkasını aktardı!Futbol camiası dünden beri Fatih Terim'in ayrılığını konuşuyor. Terim'le yolların ayrılmasının, istifa mı yoksa görevden alma mı olduğu merak ediliyor. Faik Gürses, ayrılığın nasıl gerçekleştiğini yazdı. İşte o yazı...İlgili Haberi Oku

Türkiye Futbol Federasyonu, her an Şenol Güneş ismini açıklayabilir.

FİKRET ORMAN KONUŞTU

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Milli Takım’ı çalıştırma konusunda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelişini şu sözlerle açıkladı:

“Bu bir nezaket görüşmesidir. Ben daha önce Şenol Güneş’in hem Beşiktaş hem de Milli Takım’ı çalıştırmasını uygun bulmamıştım. Görüşüm bu yöndedir.”

Kaosun mimarı Yıldırım DemirörenYıldırım Demirören'in 5 yıllık başkanlık döneminde TFF; ödenen tazminatlar, kurullara yapılan atamalar, verilen siyasi mesajlar, prim kavgaları, sportif başarısızlıklar ile anılır oldu.İlgili Haberi Oku

TFF TALİMATLARI NE DİYOR?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) talimatlarının 14. maddesi, federasyona acil durumlarda Milli Takım’da çalıştırılacak teknik adamların kulüplerinden izin alınmadan göreve getirebilme yetkisi veriyor.

Rüştü Reçber`den Fatih Terim`e karşı dava: 1071!Türkiye'nin konuştuğu Rüştü 

İşte TFF’nin ‘Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı’nda yer alan o madde:

“TFF acil ve gerekli gördüğü hallerde yapacağı değerlendirmeye göre seçtiği teknik adamı, kulübü ile iliĢkisi devam etmek kaydı ile Milli Takımlarda belli bir süre için görevlendirmeye yetkilidir.”

RIDVAN DİLMEN’DEN İLK YORUM

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in gerçekleştirdiği görüşme hakkında değerlendirmede bulundu. Konudan haberi olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, NTV Spor canlı yayınında şu ifadeleri kullandı:

“Sabah saatlerinde Şenol Güneş’le prensipte anlaşıldığını ben de duydum. 4 maçlığına geliyor, her 2 takımı da çalıştıracak. Şenol Hoca’nın sadece 4 maç için geleceğini sanmıyorum. Bu benim tahminim tabii. Anlaşma olursa, bence uzun yıllar kalır. 4 maçlık anlaşma, Beşiktaş’a zarar vermez. Sezon sonunda da tamamen Beşiktaş’tan ayrılıp milli takıma geleceğini düşünüyorum.”


beşiktaş, şenol güneş, tff, Fikret Orman
ÖNCEKİ THY’nin aşçılarını Nusret kaptı SONRAKİ Kurbanlıklar belli oldu