• USD  32,32
  • EURO  35,07
  • BORSA  9.007,15
  • ALTIN  2.282,29
SON DAKİKA

Seri katil kurbanlarıyla aynı karede

Seri katil kurbanlarıyla aynı karede

10 Haziran 2016 11:35

Atalay Filiz, Türkiye’nin dört bir yanından yapılan ihbarlara ve polis, MİT ve İnterpol’ün aramasına rağmen hâlâ bulunamadı.


30 yaşındaki Atalay Filiz tarafından öldürüldüğü değerlendirilen 26 yaşındaki Olga Seregina, 17 Aralık 2011’den bu yana kayıp. En son 14 Aralık’ta Filiz ile mesajlaşan genç kızdan bir daha haber alınamamış.

4 ESKİ ARKADAŞ AYNI KAREDE

Olga’nın bilgisayarından çıkan fotoğraflarda en dikkat çekici olan Atalay ve Olga ile Ankara’da Atalay Filiz tarafından öldürülen Göktuğ Demirarslan (24) ile sevgilisi Elena’nın (26) birlikte çekilmiş fotoğrafları oldu. Bir dönem aynı evi paylaşan dört gencin 2010 tarihli fotoğrafını Atalay çekmiş ve arkadaşlarıyla paylaşmış.

Olga’nın annesi Luy Seregina, kızlarının kaybolmasından sonra özel eşyalarının Fransız polisi tarafından kendilerine teslim edildiğini belirterek şu bilgileri verdi: “Belki bir gün döner diye özel eşyalarına hiç dokunmadık. Giysileri, dizüstü bilgisayarı, eski fotoğraf makinesi ve eski cep telefonu teslim edildi, yeni olanlar edilmedi. Rus ve Fransız polisi Olga’nın kaybolmasıyla ilgilenmedi.”

Kasım 2015’ten bu yana incelenmeyen ve şifreli olan Olga’nın bilgisayarı, Atalay’ın Tuzla’da işlediği son cinayetin ardından aile tarafından incelenmek istendi. Rus polisler konuyla ilgilenmedi.


bilgisayar, Tuzla, rus, atalay filiz, seri katil, olga seregina
ÖNCEKİ Mutfak tüplerine de terör ayarı geldi SONRAKİ 152 milletvekiline yargı yolu açıldı