• USD  32,54
  • EURO  34,93
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.438,67
SON DAKİKA

Seri katile 3 bin lira veren kadın kim ?

Seri katile 3 bin lira veren kadın kim ?

05 Haziran 2016 11:47

Polisi arayan kadın, Filiz’e 3 bin lira verdiğini iddia etti. Polis bu bilgiyi doğrulayamadı.


TUZLA’da 27 Mayıs’ta tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı (40) öldürdükten sonra İzmir, Çeşme’ye kaçtığı belirlenen ve çok sayıda güvenlik görevlisi tarafından aranan Atalay Filiz soruşturmasında, İzmit’te yaşayan R.A. adlı bir kadının ifadesi alındı.

‘AİLESİNİ DE TANIYORUM’
Polisin iddiasına göre; R.A. polisi arayarak Atalay Filiz’le cinayetten sonra İzmit’te görüştüğünü, kendisinden 3 bin lira para aldığını, kendisine ait cep telefonuyla bir kişiyi aradığını, aradığı bu numarayı görüşme sonunda telefonundan sildiğini söyledi. Atalay Filiz’le Tuzla’da çalıştığı kafede tanıştığını, ailesini de tanıdığını söyledi.

Polis, ev kadını olduğunu söyleyen R.A.’nın bu bilgilerini teyit etmek için teknik çalışma başlattı. Görüşmenin yapıldığı yer ve çevresinin güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Ayrıca cep telefonu üzerinde de inceleme yapıldı.

TEYİT EDİLEMEDİ
Polisin verdiği bilgiye göre, R.A.’nın geçmişe dönük telefon incelemesinde Atalay Filiz ya da herhangi bir yakınıyla bir görüşmesi tespit edilemedi. R.A.’nın söylediklerini doğrulayacak bir veriye ulaşılamadı. R.A. ifadesinin ardından emniyetten ayrıldı.


Tuzla, fatma kayıkçı, seri katil, atalay
ÖNCEKİ Gümüşhane'de ateş açıldı 2 asker yaralı SONRAKİ Kayıp X Gezegeni hakkında yeni iddia