• USD  32,53
  • EURO  34,93
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.439,83
SON DAKİKA

Ses getirecek iddia: Kırklareli Belediye Başkanı, İnce’ye kafa attı

Ses getirecek iddia: Kırklareli Belediye Başkanı, İnce’ye kafa attı

16 Şubat 2020 13:43

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu'nun Muharrem İnce'ye kafa attığı öne sürüldü. Haberler.com'un ulaştığı İnce, böyle bir olay yaşanmadığını dile getirerek gönderdiği fotoğrafla dedikoduları yalanladı.


Haberler.com'dan Bahadır Çolak'ın haberine göre;

CHP'li Muharrem İnce'nin, dün gece yarısına kadar toplantı yaptığı Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu ile kavga ettiği ve Kesimoğlu'nun, Muharrem İnce'ye kafa attığı söylentisi yayıldı. Haberler.com'un ulaştığı İnce, böyle bir olayın yaşanmadığını dile getirerek gönderdiği fotoğrafla dedikoduları kesin bir dille yalanladı.

KESİMOĞLU'NUN İNCE'YE KAFA ATTIĞI DEDİKODUSU SES GETİRDİ

CHP'nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yle ilgili bomba bir kulis dedikodusu gündeme geldi. Önceki gün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Muharrem İnce'nin dün gece Çankaya'daki ofisinde saat 23.00 sularında CHP'li Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu ile yaptığı görüşmenin kavgayla bittiği öne sürüldü. Sebebi bilinmeyen tartışma sırasında Kesimoğlu'nun Muharrem İnce'ye kafa attığı ve İnce'nin burnunda hasar oluştuğu öne sürüldü.

DOKTOR ÇAĞRILDI

Burnu kanayan ve hasar oluşan Muharrem İnce'nin olayın duyulmaması için hastaneye gitmediği, ofise doktor çağrıldığı söylendi.

İNCE, HABERLER.COM'A KONUŞTU

Gündeme bomba gibi düşen haberler üzerine Haberler.com'dan Bahadır Çolak'a konuşan İnce, böyle bir olayın yaşanmadığını dile getirdi ve gönderdiği fotoğrafla kulislerde yayılan haberleri yayınladı.

"İNCE'YE DESTEK OLDUM DİYE ADAY GÖSTERİLMEDİM"

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, CHP kendisini aday göstermeyince seçime bağımsız aday olarak girmiş ve belediye başkanı seçilmişti. Kesimoğlu, aday gösterilmemesinin nedeninin Muharrem İnce'nin CHP Genel Başkan adaylığına destek vermek olduğunu açıklamıştı.


muharrem ince, Kırklareli, Mehmet Kesimoğlu
ÖNCEKİ Fenerbahçe Ankara'da direnemedi! SONRAKİ Velilerden alınan para Ensar Vakfı’na gidiyor