• USD  32,50
  • EURO  34,78
  • BORSA  9.567,44
  • ALTIN  2.487,49
SON DAKİKA

Silah ve kılıçla poz veren Başkasn Serbest Kaldı

Silah ve kılıçla poz veren  Başkasn Serbest Kaldı

26 Temmuz 2022 16:35

Çok sayıda uzun namlulu silah ve kılıçla görüntü çekip sosyal medyada paylaşan Küçükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Ahmet Sivri'nin dün (25 Temmuz) gözaltına alınıp adli makamlarca serbest bırakıldığı açıkladı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü, çok sayıda uzun namlulu silah ve kılıçla görüntü çekip sosyal medyada paylaşan Küçükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Ahmet Sivri'nin dün (25 Temmuz) gözaltına alınıp adli makamlarca serbest bırakıldığı açıkladı. Evinde, iş yerinde ve dernekte yapılan aramalarda bir kılıç ve ruhsatı dolmuş 5 silah bulunan Sivri, hakkında işlem yapılması sonrası serbest bırakıldı.

Çok sayıda uzun namlulu silah ve kılıçla görüntü çekip sosyal medyada paylaşan Küçükçekmece Rizeliler Derneği Başkanı Ahmet Sivri gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Sivri'nin evinde, iş yerinde ve dernekte yapılan aramalarda yedi tüfek ve bir kılıç bulunduğu, silahlardan beşinin ruhsat tarihinin dolduğu açıklandı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "25 Temmuz'da pompalı tüfek, kılıç gibi silahlarla yapılan paylaşımlarla ilgili yapılan araştırmalarda; Görüntülerde yer alan Ahmet Sivri, aynı gün saat 17.00 sıralarında Küçükçekmece 'de yakalanarak muhafaza altına alınmış, şüphelinin ikametinde, işyerinde ve başkanlığını yaptığı dernek adresinde gerçekleştirilen eş zamanlı aramalarda görüntülerde yer alan uzun namlulu silahların tamamı ve kılıç ele geçirilmiş, yapılan incelemelerde silahlardan 5’inin ruhsat tarihinin dolduğu belirlenmiştir" denildi.

Hakkında “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçundan işlem yapıldığı belirtilen Sivri'nin adli makamlarca serbest bırakıldığı kaydedildi.


ÖNCEKİ Türkan Şoray'a sahte twitter hesabı şoku! SONRAKİ Hatay'da katliam: 12 yavru köpeği yakarak ve döverek öldürdüler!