• USD  32,56
  • EURO  34,94
  • BORSA  9.722,09
  • ALTIN  2.425,17
SON DAKİKA

Son yolculuğa uğurlandı

Son yolculuğa uğurlandı

29 Ağustos 2017 14:17

Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlandı.


İstanbul'da Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın cenazesi yakınları tarafından Karacaahmet Gasilhanesi'nden alındı. Şaşmaz’ın cenazesi Güzeltepe Birlik Camii'ne götürüldü. Şaşmaz'ın cenazesi öğle namazını müteakiben Güzeltepe Birlik Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından  defnedilmek üzere Çengelköy Mezarlığı’na doğru yola çıkarıldı.      

Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Saydam, bir yandan 5 aylık hamile olduğu belirtilen gelini Yasemin Adalı'yı teselli etmeye çalıştı. Caminin avlusu namaza yaklaşık 1 saat kala dolmaya başlarken Vatan Şaşmaz'ın annesi Safiye Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı’nın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Anne Şaşmaz ile eşi Adalı burada bir sandalyede otururken gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. (Fotoğraf: Fırat Alkaç)     

Anne Şaşmaz ve Yasemin Adalı daha sonra taziyeleri kabul etti. Cenaze namazı için Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Ferdi Akarnur, Yusuf Adalı, Metin Uca, Melike Öcalan, Yaşar Alptekin, Saruhan Ünel gibi çok sayıda ünlü isim ve sevenleri camiye akın etti.


tamer karadağlı, Vatan Şaşmaz, filiz akel, çeng, elköy, karacaahmet, gasilhane
ÖNCEKİ MHP’de Şefkat Çetin krizi SONRAKİ Kadir Topbaş'tan İstanbullulara önemli uyarı