• USD  32,36
  • EURO  34,96
  • BORSA  9.079,97
  • ALTIN  2.325,42
SON DAKİKA

Şortlu kıza saldıran zaten cezaevindeymiş!

Şortlu kıza saldıran zaten cezaevindeymiş!

21 Haziran 2017 18:36

üniversite öğrencisi Melisa Sağlam’a bindiği minibüste şort ve dekolte tişört giydiği iddiasıyla yumruklu saldırıda bulunan ve savcılık tarafından bugün gözaltı kararı çıkartılan Ercan Kızılateş’in başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi.


Üniversite öğrencisi Melisa Sağlam, geçen çarşamba günü AVM'ye gitmek için bir minibüse bindi. Şort giyen Melisa Sağlam'ın yanına gelen Ercan Kızılateş, “Bu ne biçim kıyafet. Ramazanda böyle giyinilir mi? Böyle giyinmeye utanmıyor musun?” diye bağırmaya başladı. Ercak Kızılateş, ineceği esnada, “Ahlaksız, o…” diyerek Sağlam'ın çenesine yumruk attı. Kısa sürede kamuoyunda büyük ses getiren çirkin saldırı hakkında dün akşam Başsavcılık soruşturma başlattı.

3 GÜN SONRA GÖZALTINA ALINMIŞTI
Melisa Sağlam'a saldırı olayından 3 gün sonra gözaltına alındıktan sonra emniyetteki ifadesinin ardından bu suçtan serbest kalan Ercan Kızılateş'in, Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde, ‘Vergi kanuna muhalefet'ten suçlu bulunduğu ve 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığının ortaya çıkması üzerine, tutuklanarak, Silivri Açık Cezaevi'ne konulduğu ortaya çıktı.

14 Haziran'da meydana gelen yumruklama olayının ardından 17 Haziran tarihinde yakalanan Ercan Kızılateş, polis merkezinde yumruk olayı ile ilgili ifade verdi. Bu olaydan dolayı serbest kalan Kızılateş'in yapılan sorgusunda, Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi'nde, ‘Vergi kanuna muhalefet'ten suçlu bulunduğu ve 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldığı, cezasının kesinleşmesi üzerine de, Bakırköy Adliyesi Asliye Ceza İlamat Masası tarafından da 6 Mart 2017 tarihinde hakkında yakalama kararı çıkartıldığı ortaya çıktı.

Pendik'teki işlemlerinin ardından 18 Haziran'da Bakırköy Adliyesi'ne götürülen Ercan Kızılateş, hakkındaki kesinleşmiş ceza nedeniyle 20 Haziran'da tutuklanarak Silivri Açık Cezaevi'ne gönderildi.

Bu arada Ercan Kızılkateş'in, uyuşturucu madde kullanmak, basit yaralama, elektrik hırsızlığı ve dolandırıcılık suçlarından hakkında dava açıldığı da ortaya çıktı.


bakırköy, gözaltı, adliye, melisa sağlam, ercan kızılateş
ÖNCEKİ Bahçeli’den Twitter’da çok sert mesajlar SONRAKİ Almanya İncirlik'teki askerlerini çekiyor