• USD  32,33
  • EURO  35,08
  • BORSA  8.989,83
  • ALTIN  2.298,20
SON DAKİKA

Sosyal medya yakılarak öldürülen Merve için ayakta...

Sosyal medya yakılarak öldürülen Merve için ayakta...

10 Ağustos 2020 12:55

Sosyal medyada gündem olan Merve Yeşiltaş olayında Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan Soner Durgun, sevgilisi Merve Yeşiltaş'ı yakarak öldürdü. 


Ordu Fatsa'da yangın çıkan evde yaşayan Soner Durgun (22) ve sevgilisi Merve Yeşiltaş (31), itfaiyeciler tarafından kurtarıldı. Vücutlarında derin yanıklar oluşan Merve Yeşiltaş hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Durgun, ifadesinde çıkan tartışma sonucu ağaç kesme motorunun benziniyle önce sevgilisini sonra kendisini yaktığını itiraf etti.

Soner Durgun, iddiaya göre bir süredir birlikte yaşadığı Merve Yeşiltaş ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Durgun, evde bulunan motorlu testereye ait benzini önce Yeşiltaş'ın üstüne, daha sonra kendi üstüne dökerek çakmakla ateşe verdi. Üzerindeki kıyafetlerin ve evde bazı eşyaların yanması sonucu çıkan yangında, Soner Durgun ve Merve Yeşiltaş, yaralandı.

Twitter kullanıcıları, Merve Yeşiltaş'ın katiline ateş püskürdü. Kısa sürede binlerce tweet atılan olayda jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.


ordu, fatsa, soner durgun, merve yeşiltaş
ÖNCEKİ Meclis personel yardımlaşma sandığında yolsuzluk SONRAKİ Prof. Dr. Sencar: Erdoğan büyük hata yaptı