• USD  32,53
  • EURO  34,92
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.437,80
SON DAKİKA

SP'den Cihangir İslam'a tam destek

SP'den Cihangir İslam'a tam destek

05 Kasım 2018 11:50

Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, "Cihangir İslam'ın ifade ettiği her şeyin satırı satırı, virgülü virgülü arkasındayız." görüşünü ifade etti.


Saadet Partisi (SP)' den hakkında FETÖ'yü desteklediği gerekçesiyle soruşturma açılan SP milletvekili Cihangir İslam'a tam destek geldi. 

SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, "Cihangir İslam'ın ifade ettiği her şeyin satırı satırı, virgülü virgülü arkasındayız." görüşünü ifade etti.

Karaduman, FETÖ'nün siyasi ayağının araştırılması için verilen önergenin TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmediğini söyleyerek, "FETÖ'nün işbirlikçilerinin teşhir edilmesi kimleri rahatsız etmektedir? Önerge reddedilerek kimler korunmak istenmektedir? Bunların hesabının siyasi iktidar tarafından verilmesi gerekmektedir." diye konuştu.

Abdulkadir Karaduman, şu iddiada bulundu:

"AK Parti, bu önergeyi kendi günahları açığa çıkmasın diye reddetmiştir. Durum böyle iken Milletvekilimiz Cihangir İslam üzerinden kampanya yürütmeye çalışıyorlar. Milli Görüş Hareketi'nin bir temsilcisi olarak, Cihangir beyin sözlerinin arkasındayız."

"Eleştiren herkesin hain olarak görülmesine, Gazi Meclisi talimatla yönetmeye çalışanlara, ülke politikalarını ABD şirketlerine teslim edenlere sonuna kadar karşıyız." 

"Allah muhafaza 15 Temmuz gerçekleşmiş olsaydı, bugün siyasi iktidarın kanatları altında olan zevat, FETÖ'nün şemsiyesi altında olacaktı." iddiasında bulunan Karaduman, Saadet Partisi ve Cihangir İslam'ın FETÖ'cü olmakla suçlandığı süreci hayretle izlediklerini söyledi.

"Cihangir Bey'in ifade ettiği her şeyin satırı satırı, virgülü virgülü arkasındayız. Hakikati her yerde anlatacağız. Bu, bedel ödememizi gerektirse bile, ülkemizin geleceği için bu bedeli ödemeye de hazırız." 


soruşturma, fetö, cihangir islam, sp, Abdülkadir Karaduman
ÖNCEKİ İşadamına 1 milyon dolarlık şantaj SONRAKİ Kavganın nedeni ortaya çıktı