• USD  32,48
  • EURO  34,94
  • BORSA  9.716,77
  • ALTIN  2.435,57
SON DAKİKA

Süleyman Soylu hangi lidere teşekkür etti? Diğer ismi es mi geçti?

Süleyman Soylu hangi lidere teşekkür etti? Diğer ismi es mi geçti?

13 Nisan 2020 22:50

İstifası kabul edilmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu süreçte kendisine destek veren genel başkanlardan birine teşekkür etti. Soylu'nun diğer isme teşekkür edip etmediği bilinmiyor.


İstifası kabul edilmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu süreçte kendisine destek veren genel başkanlardan birine teşekkür etti. Soylu'nun diğer isme teşekkür edip etmediği bilinmiyor.

Dün akşam saatlerinde gelen istifa haberi üzerine MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Twitter üzerinden yaptığı çağrı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Devlet Bahçeli arasında bir telefon görüşmesi gerçekleşti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dün akşam saatlerinde istifa ettiği haberi gündeme düşmüş, bunun üzerine MHP Lideri attığı tweette "Sayın Süleyman Soylu azimli, inançlı, dirayetli ve mücadeleci kişiliğiyle Türkiye'nin en hassas döneminde üstlendiği bakanlık görevini başarıyla yerine getirmiştir. Bizim temennimiz bu görevine kararlılıkla devamından yanadır" ifadelerini kullanmıştı.

SOYLU'DAN BAHÇELİ'YE ÖZEL TEŞEKKÜR

Bugün MHP Lideri'ni arayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun telefon görüşmesinde Devlet Bahçeli'ye, hem nezaketi hem de ülkemizin zor süreçlerden geçtiği her dönemde olduğu gibi dün akşam da kendisine yönelik devlet sorumluluğuna vurgu yapan çağrısı için teşekkür ettiği; MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de cevaben, devam kararından duyduğu memnuniyeti ve desteklerini ifade ettiği öğrenildi.

SOYLU, MUSTAFA DESTİCİ'YE TEŞEKKÜR ETTİ Mİ?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam yaşanan sürecin ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi arayarak teşekkür etti. Dün akşam Soylu'ya destek veren bir diğer genel başkan da Mustafa Destici olmuştu. 

Destici, konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulunmuştu. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin paylaşımı şu şekildeydi:

"Cumhuriyet Tarihimizin en başarılı içişleri bakanlarından olan, terörle mücadele başta olmak üzere tüm görev alanlarında çok başarılı, özverili çalışmalar yürüten Sn.#SüleymanSoylu'nun istifa kararı milletimizi üzmüştür. Temennimiz kararın Cumhurbaşkanımız'ca kabul edilmemesidir."
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Mustafa Destici ile görüşüp görüşmediği bilinmiyor.


akp, devlet bahçeli, mhp, erdoğan, istifa, süleyman soylu
ÖNCEKİ İnfaz paketinden kimler yararlanamayacak? SONRAKİ Bir tıkla, bulunduğun sokakta vaka var mı öğren