• USD  32,37
  • EURO  34,94
  • BORSA  9.093,00
  • ALTIN  2.325,47
SON DAKİKA

Süleyman Soylu ve İbrahim Kalın koronaya mı yakalandı?

Süleyman Soylu ve İbrahim Kalın koronaya mı yakalandı?

31 Ekim 2020 14:38

Odatv, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın koronavirüse yakalandığını iddia etti. Habere göre, iki isim kendisini karantinaya aldı.


Odatv, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını ve iki ismin karantinada olduğunu öne sürdü.
Odatv'nin haberinde, "Ankara'da aşırı derece artan Korona vakaları önce Soylu'nun Ailesi'ni ardından Süleyman Soylu'yu vurmuştu. Tedavi altına alınan Soylu bu nedenle kendisini karantinaya aldı. İzmir'e de gitmedi. Odatv'nin edindiği bilgiye göre Soylu, yakınlarına 'çok gitmek istiyorum ancak hastalığım nedeniyle gidemiyorum' dedi" ifadeleri kullanıldı.
Haberde ayrıca, "Ankara'da artan vakaların bir diğer mağduru da Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın. Kalın'ın da Korona testinin pozitif çıkması sebebiyle karantinada olduğu öğrenildi" denildi.
Soylu ve Kalın'dan iddiaya ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.


süleyman soylu, İbrahim kalın, korona
ÖNCEKİ Çirkin paylaşımlar için yanıt geldi: Yazdıkça yakalanacaksınız! SONRAKİ Kılıçdaroğlu: Deprem A Parti'li B Parti'li ayırımı yapmıyor